Libnet.ro
UNICEF

17:01

CRONICA Breaking News, un film despre raportarea la suferinta umana si la memoria celor disparuti dintre noi VIDEO

Adevărul Adevărul,
CRONICA Breaking News, un film despre raportarea la suferinta umana si la memoria celor disparuti dintre noi VIDEO

Breaking News, in regia Iuliei Rugina, care apare in cinematografie incepand cu 29 septembrie, a avut miercuri seara premiera de gala la care a participat intreaga echipa implicata in proiect. Filmul spune povestea reporterului Alex Mazilu Andi Vasluianu) care incearca sa realizeze un reportaj in memoria colegului sau, cameramanul Andrei Paraschiv Dorin Andone), care isi gaseste sfarsitul intr-o fabrica in care are loc o explozie. continuă pe Adevărul

Ce-i cu Breaking News, un film romanesc despre presa care te va cuceri

Breaking News este un film romanesc aparut in 2016. Ecranizarea isi propune sa scoata in evidenta sacrificiile pe care un om le face in meseria sa, dar si consecintele unei decizii pripite. Dat fiind ca sunt studenta la jurnalism, caut mereu sa urmaresc productii cinematografice cu si despre jurnalisti. Asta pentru ca poti invata multe [].

Filmul Breaking News, in regia Iuliei Rugina, va rula de vineri in peste 50 de cinematografe romanesti

Filmul Breaking News, in regia Iuliei Rugina, cu Andi Vasluianu si Voica Oltean in rolurile principale, intra de vinerea aceasta in peste 50 de cinematografe de la noi din tara. Scenariul este semnat de Iulia Rugina, Ana Agopian si Oana Rasuceanu, iar producator este Tudor Giurgiu.

Filmul Breaking News a ajuns la Arad

Filmul Breaking News a ajuns, marti seara, in Arad, insa pe marile ecrane din Romania va aparea din data de 29 septembrie.

DiCaprio si Scorsese vor colabora intr-un film despre presedintele Theodore Roosevelt

Actorul Leonardo DiCaprio si regizorul Martin Scorsese vor colabora, din nou, urmand a realiza un film biografic despre viata fostului presedinte al SUA Theodore Roosevelt.

ştiri din Cultura

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )