Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO O intrebare, opt personalitati din cinematografie: Mai multi actori implicati civic, o societate mai buna?

Adevărul Adevărul,
VIDEO O intrebare, opt personalitati din cinematografie: Mai multi actori implicati civic, o societate mai buna?

Ar lua-o societatea romaneasca intr-o directie mai buna daca actorii s-ar implica mai mult civic? Am rugat cateva personalitati din lumea filmului romanesc sa ne spuna care este parerea lor in legatura cu acest aspect. Daca unii cred ca raspunsul este in mod clar, da, altii considera ca pozitia de artist si cea de cetatean sunt doua lucruri diferite. continuă pe Adevărul

VIDEO O intrebare, opt personalitati din cinematografie: Mai multi actori implicati civic, o societate mai buna? Daca politicienii s-ar implica mai putin

Ar lua-o societatea romaneasca intr-o directie mai buna daca actorii s-ar implica mai mult civic? Am rugat cateva personalitati din lumea filmului romanesc sa ne spuna care este parerea lor in legatura cu acest aspect. Daca unii cred ca raspunsul este in mod clar, da, altii nu comenteaza.

VIDEO Italia: Un imigrant a incendiat un autobuz scolar. Mai multi elevi s-au intoxicat cu fum

Un imigrant african a incendiat un autobuz scolar, miercuri, la periferia orasului italian Milano, in semn de protest fata de moartea extracomunitarilor in Marea Mediterana, mai multi elevi fiind intoxicati cu fum, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate italiene, relateaza Mediafax.

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Copiii vor primi mai multi bani la alocatie. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de.

Mai multi politisti si-au pierdut viata in urma unui atac

Cel putin sase politisti si-au pierdut viata intr-un atac comis miercuri dimineata asupra unui post de control din provincia Balucistan, in vestul Pakistanului, care a fost revendicat de principala grupare.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

Investitorii cu nervi tari de pe bursa romaneasca au facut de doua ori mai multi bani in 10 ani decat strainii care au mizat pe burse de top

Romanii care nu s-au speriat de momentele in care actiunile romanesti s-au prabusit de-a lungul ultimilor 10 ani au castigat de aproape doua ori mai mult decat investitorii straini care au mizat pe marile burse internationale, potrivit statisticilor MSCI.

Serban Nicolae, despre posibilul referendum din luna mai: Este o chestiune care contravine flagrant unor principii pe care Comisia de la Venetia le sustine dintotdeauna

Senatorul PSD Serban Nicolae contesta intentia lui Klaus Iohannis, care a declarat marti seara ca este aproape hotarat sa organizeze un referendum odata cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai. Vrea sa.

Atac intr-o scoala din Norvegia. Mai multe persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-o scoala din Oslo, in urma unui atac cu o arma alba. Atacatorul a fost prins de politie, motivele atacului fiind deocamdata neclare. Toate cele patru victime, angajati.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )