Libnet.ro
UNICEF

05:00

Adevarul Live, ora 11.00. Tu nu citesti poezie? Cel mai important festival de poezie din tara incepe la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00. Tu nu citesti poezie? Cel mai important festival de poezie din tara incepe la Bucuresti

La Adevarul Live, de la ora 11. 00, vorbim cu Cosmin Perta, coordonatorul celei de-a VII-a editie a Festivalului International de Poezie Bucuresti FIPB), care va avea loc intre 18-22 mai in Capitala, despre evenimentul care aduna, anul acesta, peste 100 de poeti din peste 20 de tari. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Nicusor Dan, despre strategia sa pentru castigarea Primariei Generale: Nu am avut nicio discutie cu PSD. Am avut doua discutii cu PNL

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre strategia pe care o va folosi in campania electorala pentru a castiga Primaria Generala, contracandidatii sai si atacurile venite, in ultima vreme, din partea PNL.

Adevarul Live, ora 12:00: Omu Gnom si revolta fata de sistem prin muzica

Interviu Omu Gnom. Raperul Omu Gnom vine la Adevarul Live pentru a da detalii despre noul lui album, Criminal Liric in serie Vol. 1, pentru a-si expune parerea despre societatea romaneasca, dar si pentru a examina rapul din Romania la ora actuala.

Regizorul Horia Suru, despre teatrul in era digitala, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Horia Suru, unul dintre cei mai prolifici si mai apreciati regizori de teatru ai tinerei generatii, este adeptul adoptarii noilor tehnologii in montarile sale, fie ca vorbim de proiectii video sau de alte efecte speciale. Despre teatrul in era digitala, Horia Suru va povesti in studioul Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live, ora 15:00. Cum ne ajutam copiii sa faca fata efortului intelectual si presiunii psihice in perioada BAC-ului

Examenul de maturitate este o etapa importanta in viata fiecarui copil, iar parintii trebuie sa-i ofere tot spijinul pentru a trece cu bine peste aceasta incercare solicitanta. Psihologul Madalina Marinescu si lectorul universitar pe teme de nutritie Olivia Timnea vor vorbi despre cele mai bune alegeri pe care le pot face parintii, fie ca este vorba despre administrarea de suplimente ca parte a unui program echilibrat, fie de sprijin moral.

Edward Aninaru, copilul din Berceni devenit fotograful roman de la Hollywood, vine la Adevarul Live, de la ora 15.00

Edward Aninaru, supranumit fotograful de vedete sau fotograful roman de la Hollywood, va fi prezent in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto, impresii despre celebritatile pe care le-a fotografiat, dar si despre a vorbi despre cursurile de fotografie nud pe care le va tine in Romania.

Balerinii ONB Bianca Stoicheciu, Diana Tudor si Razvan Cacoveanu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Trei balerini din Corpul de Balet al Operei Nationale din Bucuresti sunt invitati la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre situatia actuala din institutia afectata de recentul scandal care a dus la demiterea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu.

EXCLUSIV Viata lui Raed Arafat, din Palestina in Romania, un documentar in premiera la Adevarul Live, de la ora 14.00

In premiera in Romania, jurnalistii Adevarul vor prezenta un documentar cu marturii exclusive despre viata lui Raed Arafat, cunoscutul medic si cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) din Romania.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

EXCLUSIV Viata lui Raed Arafat, din Palestina in Romania, un documentar in premiera la Adevarul Live VIDEO

Miercuri, de la ora 13. 00, in premiera in Romania, jurnalistii Adevarul prezinta un documentar cu marturii exclusive despre viata lui Raed Arafat, cunoscutul medic si cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) din Romania.

Cati ani are Scooter, numit oficial cel mai batran motan din lume, si care este secretul longevitatii sale

Scooter, un motan din Texas, Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor ca Cea mai batrana pisica din lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )