Libnet.ro
UNICEF

09:45

Recomandari de vacanta: 10 carti pe care sa le punem in bagaje

Adevărul Adevărul,
Recomandari de vacanta: 10 carti pe care sa le punem in bagaje

In timpul verii, in vacanta, e greu sa alegi ce sa citesti. Si, totusi, ce carti punem in bagaje?Va recomandam zece titluri, volume de beletristica, in primul rand, cu povesti scrise de laureati de Nobel, Orhan Pamuk sau Svetlana Aleksievici, care te fac sa evadezi din cotidian. Nu ocoliti insa cartile scrise de autori mai putin celebri, de psihologie practica si dezvoltare personala, de spiritualitate si de parenting. continuă pe Adevărul

Top 10 femei care isi castiga banii greu. Momente savuroase de umor cu Mihai Gadea si Mircea Badea

Mihai Gadea si Mircea Badea au prezentat duminica, intr-o Editie Speciala, top 10 femei care isi castiga banii . greu. Monica Gabor, Valentina Pelinel si Elena Udrea se.

Top 10 beizadele care au terorizat Romania

Sunt cei mai cunoscuti fii de milionari sau demnitari celebri care au speriat Romania sau socheaza cu arogantele lor de baieti de multe milioane. Zece dintre cele mai cunoscute beizadele de la noi di.

10 filme care iti pot imbunatati relatia de cuplu

Este putin putin cunoscut faptul ca filmele despre relatiile de cuplu pot ajuta cuplurile sa rezolve problemele cu care se confrunta cel putin la fel de bine cum ar face-o si un consilier de cuplu. Tot ce trebuie sa.

10 alimente care te ajuta sa te concentrezi

Odata cu inaintarea in varsta corpul uman incepe sa aiba de suferit, la fel si creierul. Vestea buna este ca iti poti creste sansele de mentinere a sanatatii creierului daca adaugi in dieta alimente si bauturi inteligent.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )