Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iubiri regale, episodul 3. Marea dragoste pentru care Carol al II-lea s-a gandit sa renunte la tron prima data: Pasarica, sunt nebun de tine!

Adevărul Adevărul,
Iubiri regale, episodul 3. Marea dragoste pentru care Carol al II-lea s-a gandit sa renunte la tron prima data: Pasarica, sunt nebun de tine!

Prima dragoste a viitorului rege Carol al II-lea a fost traita cu pasiune, cu durere, cu gingasie, a diferit fata de toate cele ce au urmat. Printul si-a petrecut tineretea alaturi de Ella Filitti, careia ii jura dragoste eterna si alaturi de care suferea pentru ca dragostea lor era interzisa. Chiar si asa, cu ale tineretii valuri, i-a oferit un inel de promisiune si a contemplat sa lase toate responsabilitatile pentru ea. continuă pe Adevărul

Pasarica de la Birjarie, primul amor nebun al lui Carol al II-lea

Prima dragoste a viitorului rege Carol al II-lea a fost traita cu pasiune, cu durere, cu gingasie, a diferit fata de toate cele ce au urmat. Printul si-a petrecut tineretea alaturi de Ella Filitti, careia ii jura dragoste eterna si alaturi de care suferea pentru ca dragostea lor era interzisa. Chiar si asa, cu ale tineretii valuri, i-a oferit un inel de promisiune si a contemplat sa lase toate responsabilitatile pentru ea.

Iulia Vantur si motivele pentru care s-a ingrasat

A reusit sa revina la silueta care a consacrat-o, iar Iulia Vantur a dezvaluit cum a reusit sa se ingrase. Am revenit usor la ceea ce eram inainte. Am luat in greutate si pentru ca am renuntat la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )