Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea. Iata cateva dintre cele mai importante numele si inventiile lor. continuă pe Adevărul

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea, scrie historia. ro. Iata cateva din cele mai importante numele si inventiile lor. Diorama.

Masura din noul Cod fiscal. Impozite de cinci ori mai mari pentru proprietarii care nu-si ingrijesc casele

Proprietarii care nu isi ingrijesc imobilele ar putea plati impozite de cinci ori mai mari. Masura a fost introdusa in Codul Fiscal, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor, care a aprobat astazi intregul .

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii si mai multa transparenta in achizitiile publice. Edilul a prezentat, in sedinta Comitetului Director al Asociatiei.

Romanul cu cele mai mari sanse sa obtina un premiu Nobel

Florin Bilbiie, profesorul de la Sorbona considerat economistul roman cu cele mai mari sanse la obtinerea unui premiu Nobel, a vorbit pentru Adevarul despre problema principala a economiei mondiale, despre.

Ponta: Cu patru masuri de scadere pentru buget, incasarile ANAF au fost mai mari cu 1,2 miliarde de lei in august 2015 fata de aceeasi luna a anului trecut

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat in luna august a acestui an venituri cu 1,2 miliarde de lei mai mari decat in aceeasi luna din 2014, in ciuda reducerii TVA la alimente la 9%, a scaderii taxei pe constructiile speciale, a cresterii contributiei la pensile administrate privat si a reducerii CAS, a declarat premierul Victor Ponta.

Secretele chipului gigantic al lui Decebal de pe malul Dunarii. Colosul se afla in topul celor mai mari statui din lume

Statuia lui Decebal, sculptata in munte si inalta de 42 de metri, i-a facut pe jurnalistii de la Business Insider sa o plaseze in top cinci al celor mai mari statui din lume, alaturi de Statuia Libertatii, Colosul din Roodos, Budhha din Myanmar si Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro.

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Greseala de incepator: Un tweet al fiului sau l-a dat de gol pe El Chapo, unul dintre cei mai cautati oameni ai planetei

Politistii au obtinut primele indicii despre locatia lui El Chapo, unul dintre cei mai vanati traficanti de droguri din intreaga lume. O poza postata pe Twitter de fiul acestuia, in care apare la un.

Top 11 cei mai sexy jucatori de tenis!

De la Rafael Nadal, Tommy Haas sau Feliciano Lopez si pana la Novak Djokovic, Pablo Andujar ori Grigor Dimitrov, iubitul Mariei Sharapova, iata care sunt cei mai sexy jucatori de tenis ai momentului! .

ANAF ia in colimator constructorii si distribuitorii de materiale de constructii: prejudicii de circa patru ori mai mari in prima jumatate a anului

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a derulat in ultimele sase luni controale tot mai amanuntite pe segmentul constructiilor si al distribuitorilor de materiale de constructii, indentificand nereguli care ar fi adus de patru ori mai multe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )