Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dezbatere Historia: Cumintenia Pamantului cum manipuleaza rusii istoria Romaniei?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia: Cumintenia Pamantului cum manipuleaza rusii istoria Romaniei?

Dupa ce Ambasada Rusiei la Bucuresti a anuntat pe Facebook o contributie financiara modesta de 100 de euro pentru recuperarea de catre statul roman a sculpturii Cumintenia Pamantului, aceeasi institutie a postat un videoclip in care se afirma: copiii trebuie sa invete istoria adevarata. continuă pe Adevărul

Ce e gresit la Cumintenia Pamantului si de ce sunt darnici rusii?

Nu stiu daca m-a blocat mai mult surpriza sau greata la auzul stirii ca Ambasada Rusiei in Romania a donat 100 de euro in campania de subscriptie pentru Cumintenia Pamantului. Filmuletul insotitor i-a pus capac, insa!.

Dezbatere Historia, ora 11.00: Cumintenia Pamantului cum manipuleaza rusii istoria Romaniei?

Dupa ce Ambasada Rusiei la Bucuresti a anuntat pe Facebook o contributie financiara modesta de 100 de euro pentru recuperarea de catre statul roman a sculpturii Cumintenia Pamantului, aceeasi institutie a postat un videoclip in care se afirma: copiii trebuie sa invete istoria adevarata.

Ambasada Rusiei doneaza pentru Cumintenia Pamantului banii returnati de romani: Dezbaterea emotionala s-a iscat fara nicio intentie

Ambasada Rusiei iese din nou la rampa cu un anunt privind donatia pentru Cumintenia Pamantului. Diplomatii rusi caracterizeaza drept emotionala disputa iscata de gestul lor de a dona 100 euro, odata cu lansarea unui clip care aminteste cum Rusia a ajutat Romania sa-si castige independenta si sa se reconstruiasca economic si social.

Ambasada Rusiei amplifica scandalul donatiei pentru Cumintenia Pamantului si anunta ca va face o noua donatie

Ambasada Rusiei duce mai departe scandalul donatiilor pentru Cumintenia Pamantului. Oficialii au anuntat ca vor mai face o donatie pentru opera lui Brancusi dupa ce un roman a venit la.

Ambasada Rusiei amplifica scandalul donatiei pentru Cumintenia Pamantului, dupa ce un roman le-a dat banii inapoi

Ambasada Rusiei duce mai departe scandalul donatiilor pentru Cumintenia Pamantului. Oficialii au anuntat ca vor mai face o donatie pentru opera lui Brancusi dupa ce un roman a venit la.

Premierul Ciolos a donat prin SMS pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a transmis, luni, doua SMS-uri de donatie in cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii in completare la actiunile initiate in vederea strangerii de fonduri pentru achizitia de catre statul roman a operei Cumintenia Pamantului.

Reactia MAE dupa ce Rusia a donat 100 de euro pentru Cumintenia pamantului

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat marti dupa ce Ambasada Rusiei a anuntat ca a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului, adaugand la acest anunt un videoclip in limba.

Doneaza un cent pentru Rusia, protest programat astazi la Ambasada Rusiei, dupa donatia modesta pentru Cumintenia pamantului

Doneaza un cent pentru Rusia, un protest initiat pe Facebook, este programat marti, intre orele 17:00 si 17:30, la sediul Ambasadei Rusiei la Bucuresti, de pe Soseaua Kiseleff numarul 6, ca reactie la donatia modesta anuntata ieri de misiunea diplomatica a Rusiei pentru Cumintenia pamantului.

Cumintenia Pamantului. La Ciolos sta solutia: redistribuirea impozitului pe Profit

Nu am donat pentru Cumintenia Pamantului si nici nu am sa o fac pentru simplul motiv ca in fiecare luna cotizez pentru un stat care nu functioneaza si ca o mana de hoti sa fure folosindu-se de sistemul administrativ de colectare.

Avocat proprietari Cumintenia Pamantului: Un alt termen de plata nu ar trebui sa depaseasca sfarsitul acestui an

Avocatul proprietarilor sculpturii Cumintenia Pamantului, Bogdan Grabowski, a declarat vineri pentru Agentia de presa News. ro ca proprietarii spera ca tranzactia sa se incheie asa cum au convenit cu Guvernul in luna martie, iar daca s-ar pune problema unui alt termen pentru plata celor 11 milioane de euro, atunci acesta trebuie sa fie rezonabil si sa nu depaseasca sfarsitul anului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )