Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania transatlantica, o carte care propune viziunea unui nou proiect de tara

Adevărul Adevărul,
Romania transatlantica, o carte care propune viziunea unui nou proiect de tara

Romania transatlantica, volum colaborativ aflat sub coordonarea lui Vasile Iuga, Mihaela Nicola si Rasvan Radu, cu un Cuvant inainte semnat de George Friedman si o contributie speciala a lui Thierry de Montbrial, se lanseaza astazi, joi, 30 iunie 2016 la Biblioteca Centrala Universitara Carol I din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Romania transatlantica se lanseaza joi 30 iunie, ora 17.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I

Romania transatlantica reprezinta un proiect colaborativ deschis ce reuneste semnaturile a peste 100 de autori si lideri contemporani din toate zonele societatii romanesti, implicati in gandirea unei arhitecturi functionale pentru modelul romanesc de societate. Eseurile prezente in volum abordeaza 7 capitole si teme distincte: Contextul international coordonator Alina Inayeh); Puteri. Institutii. Idei. Romania, a cincea Republica coordonator Marius Stoian); Reconectarea Romaniei la retelele globale coordonator Vasile Iuga); Valori culturale si dialogul disciplinelor coordonator Mihaela Nicola); Bucuresti Smart City coordonator Bogdan Gavrila); Scutul de aparare coordonatori Daniel Daianu Victor Vevera); Predictii si perspective coordonator Rasvan Radu).

Directia 5 celebreaza 25 de ani de existenta prin lansarea unui nou album la Iasi

Pe 11 decembrie, de la ora 19. 00, la Sala Sporturilor din Iasi, fanii uneia dintre cele mai longevive trupe pop-rock din Romania, Directia 5, vor avea ocazia sa fie alaturi de muzicieni cu ocazia concertului-eveniment Ramane din noidragostea, cei 25 de ani de existenta fiind marcati prin lansarea unui nou album.

Polonia cere Marii Britanii organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE

Partidul de guvernamant din Polonia - Lege si Justitie PiS) - cere organizarea unui nou referendum in Marea Britanie, care sa permita revenirea tarii in Uniunea Europeana, relateaza ziarul Le Figaro, citat de Mediafax.

Londra: Ancheta deschisa, dupa ce au fost descoperite peste 77.000 de semnaturi false pentru organizarea unui nou referendum

Comisia pentru petitii a Camerei Comunelor a anuntat ca a deschis o ancheta privind semnaturile stranse pentru organizarea unui nou referendum in Marea Britanie. Autoritatile ar fi descoperit peste.

BREXIT. Ciolos: Poate fi premisa unui nou proiect de tara

Premierul Romaniei a declarat, luni, la Radio Romania Actualitatim referindu-se la BREXIT, ca nu ne putem astepta la un impact economic semnificativ in perioada imediat urmatoare. iar romanii care muncesc acolo nu vor fi afectati in acest moment.

Negocieri pentru formarea unui nou guvern in Spania

Presedintele guvernului spaniol in exercitiu, conservatorul Mariano Rajoy, a initiat joi discutii cu liderii celorlalte partide, in cautarea de sprijin in incercarea de a forma un nou executiv, a precizat pentru AFP o purtatoare de cuvant a partidului sau. La patru zile de la alegerile legislative pe care le-a castigat fara majoritate, Rajoy a avut joi o discutie cu presedintele regiunii autonome Canare si cu liderul partidului Coalitia Canariana, Fernando Clavijo, a declarat sursa citata de Agerpres.

Alegerile din Spania: Reuters atrage atentia asupra unui nou blocaj politic

Rezultatul alegerilor legislative din Spania ar putea duce la un nou blocaj politic in tara, dupa ce nicio formatiune nu a obtinut majoritatea, pentru a doua oara in ultima jumatate de an.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )