Libnet.ro
UNICEF

18:30

A murit Umberto Eco. Renumitul scriitor italian avea 84 de ani

Adevărul Adevărul,
A murit Umberto Eco. Renumitul scriitor italian avea 84 de ani

Scriitorul italian Umberto Eco, cunoscut pentru romane precum Numele Trandafirului sau Cimitirul de la Praga, dar si pentru contributii importante in domeniul semioticii, a murit vineri noapte la varsta de 84 de ani, relateaza presa italiana. continuă pe Adevărul

Filosoful italian Umberto Eco, specialist in semiotica, a murit la varsta de 84 de ani

Scriitorul italian Umberto Eco, specialist in semiotica, autorul celebrelor romane Numele trandafirului si Pendulul lui Foucault, a decedat la varsta de 84 de ani, informeaza ziarul La Repubblica, pottrivit Mediafax.

A murit scriitorul italian Umberto Eco

Scriitorul italian Umberto Eco, autorul celebrului roman Numele trandafirului, a decedat la varsta de 84 de ani, au anuntat, in noaptea de vineri spre sambata, mass-media italiene. Umberto Eco a murit.

Scriitorul si semioticianul Umberto Eco a murit

Scriitorul si semioticianul italian Umberto Eco a murit la 84 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, conform presei din Italia.

Italia aduce un ultim omagiu lui Umberto Eco

Premierul italian, Matteo Renzi, a transmis condoleante familiei indoliate si l-a elogiat pe autorul celebrului roman ''Numele trandafirului '', aparut in 1980, pentru ''inteligenta lui unica '' si, totodata, pentru ''capacitatea lui de a anticipa viitorul, informeaza EFE.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )