Libnet.ro
UNICEF

09:45

30 de ani de la Revolutie. Ultimele ore ale Ceausestilor si sentinta de Craciun

Adevărul Adevărul,
30 de ani de la Revolutie. Ultimele ore ale Ceausestilor si sentinta de Craciun

Luni, 25 decembrie 1989, a avut loc procesul-fulger si executia sotilor Ceausescu, sub supravegherea generalului Stanculescu, despre care acestia credeau ca le este un apropiat. S-au prabusit in regimul stramb pe care l-au creat, sub o rafala de gloante trase cu spaima, dupa planurile celor pe care i-au ajutat sa se ridice. Justitia a fost nedreapta dar istoria?. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: Dezastrul din transporturi, la 30 de ani de la Revolutie. Romania incepe sa fie scoasa de pe harta rutelor internationale

In cei 30 de ani scursi de la Revolutie, zeci de ministri ai Transporturilor au promis ca vor traversa Carpatii cu o autostrada. insa pana acum fara nici un rezultat.

Basescu, despre prezenta lui Voican Voiculescu la manifestarile dedicate marcarii a 30 de ani de la Revolutie: A gresit, nu avea ce cauta acolo

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Gelu Voican Voiculescu a gresit ca a participat la manifestarile dedicate marcarii a 30 de ani de la Revolutie. Nu avea ce cauta acolo. A fost o demonstratie de lipsa de intelepciune, a spus Basescu.

Guvernul marcheaza 30 de ani de la Revolutie. Orban: Revolutia face parte din noi insine. Numai vinovatii vor sa ascunda astfel de crime

Guvernul Romaniei marcheaza, duminica, printr-un eveniment organizat la Ateneul Roman, implinirea a 30 de ani de la Revolutie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Premierul Ludovic Orban a spus ca este modesta contributie a Guvernului la rememorarea acelor evenimente care au dus la caderea comunismului.

30 de ani de la Revolutie. Pentru dreptate, asa a strigat copilul meu cand a murit in bratele surorii VIDEO

Romanii comemoreaza zilele acestea 30 de ani de la Revolutia sangeroasa prin care si-au castigat libertatea cu pretul a sute de vieti.

Guvernul marcheaza 30 de ani de la Revolutie printr-un eveniment la Ateneu, la care va participa si Iohannis

Guvernul Romaniei organizeaza, duminica, la Ateneul Roman, un eveniment dedicat marcarii a 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat participarea la manifestari. Tot duminica, va fi realizata o proiectie de imagini pe cladirea sediului Ministerului Afacerilor Interne.

30 de ani de la Revolutie.10.000 de morti. De ce a dezinformat presa straina?

Jurnalisti din Statele Unite, Franta, Marea Britanie si Spania au intrat in Romania in decembrie 1989 ca sa le transmita celor de peste granita detalii despre Revolutie, multe dintre ele imposibil de verificat. Berna Gonzalez Harbour, corespondent El Pais, vorbeste despre experienta ei la Bucuresti.

Ana Blandiana, la 30 de ani de la Revolutie: Este mult mai greu sa fii liber decat sa nu fii liber

Poeta Ana Blandiana, fondatoarea Memorialului Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighet in cadrul Fundatiei Academia Civica, a inteles ca este mult mai greu sa fii liber decat sa nu fii liber.

Politologul Armand Gosu, la 30 de ani de la Revolutie: E o prostie sa spui ca arata bine Romania. Oamenii nu se mai intorc, iar noile generatii au ca scenariu sa plece

Armand Gosu, analist, expert in spatiul ex-sovietic si conferentiar la Facultatea de Stiinte Politice de la Universitatea Bucuresti, afirma ca Romania a inceput foarte prost tranzitia si, la scara istoriei, cele trei decenii de oportunitati puteau fi mai bine utilizate.

30 de ani de la Revolutie.Corespondent BBC:Am incercat sa opresc tancurile care trageau la Biblioteca Centrala

Corespondentul BBC John Simpson a transmis in Marea Britanie revolutia care a dus la caderea comunismului in Romania. Jurnalistul povesteste despre zilele sale printre revolutionari si despre momentele in care a fost amenintat cu arma.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )