Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

Adevărul Adevărul,
Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

In urma cu doar doua zile si-a incheiat o scurta vacanta de Craciun si de Anul Nou, dupa 17 ani, la bunici, la Leresti, in Arges, Miguel Gane, cel care este considerat azi poetul cel mai citit al limbii si literaturii spaniole contemporane, incepand cu Madridul si continuand cu Peru, cu Panama, cu Chile, cu Costa Rica, cu Columbia, cu Ecuador, Bolivia, Guatemala. continuă pe Adevărul

Digisport: Cum a fost prins cel mai de temut violator din istoria Marii Britanii. Un sportiv s-a transformat din victima in erou

Justitia britanica l-a condamnat ieri la inchisoare pe viata pe Reynhard Sinaga 36 de ani), un barbat indonezian, descris ca cel mai rau infractor sexual din istoria Marii Britanii, pentru violarea a zeci de barbati la iesirea din cluburi de noapte, informeaza Digi24. Presa engleza anunta azi ca un tanar rugbist a avut un rol esential in prinderea violatorului in serie.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

2019, cel mai cald an inregistrat vreodata in Europa si al doilea cel mai cald an in lume (agentie europeana)

2019 a fost al doilea cel mai cald an inregistrat vreodata, incheind cel mai cald deceniu, a anuntat miercuri Serviciul Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza AFP.

HOROSCOP. Aceste patru zodii simt cel mai puternic efectele Lunii Pline

Patru semne zodiacale simt cel mai puternic efectele Lunii Pline.

Cel mai mare esec in televiziune pentru 2019, inregistrat de PRO TV. Emisiunea cu cele mai mici audiente

Show-urile de divertisment de anul trecut au incercat sa se intreaca unele pe celelalte. Acestea au si fost motoarele de audienta pentru marile generaliste. Printre primele trusturi care s-au aratat in top au fost Pro TV si Antena 1. Care a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment si care a fost esecul pentru Pro .

Mercedes-Benz ramane cel mai mare producator mondial de automobile de lux

Constructorul auto german Mercedes-Benz si-a aparat cu succes titlul de cel mai mare producator mondial de automobile de lux, dupa ce si-a devansat rivalii BMW AG si Audi pentru al patrulea an consecutiv.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Cel mai mare retailer online din Rusia a intrat pe piata europeana

Specializat pe distributia de imbracaminte, Wildberries si-a deschis primul punct de livrare in Varsovia Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat ieri intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, conform Agerpres.

Wildberries, cel mai mare retailer din Rusia, a intrat pe piata din Europa

Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat joi intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cel mai rapid tren-sageata autonom, care atinge 350 de kilometri pe ora, pus in circulatie in China

Un tren de mare viteza autonom, care atinge 350 de kilometri pe ora, primul de acest fel din lume, a fost pus in circulatie pe 30 decembrie in China pe o ruta care leaga trei orase-gazda ale Jocurilor Olimpice de iarna din 2022: Beijing, Yanqing si Zhangjiakou. Noul tren sageata este si cel mai inteligent tren de mare viteza din lume, relateaza CNN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )