Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mov Craciun a ajuns anul acesta la copiii si familiile sprijinite de Hope and Homes for Children Romania

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Mov Craciun a ajuns anul acesta la copiii si familiile sprijinite de Hope and Homes for Children Romania

Sarbatorile se petrec in familie. Asa se spune la noi si asa ne-am dori. In realitate, pentru prea multi dintre copiii Romaniei, familia e departe. Separati de saracie si lipsuri sau instrainati din cauza imigratiei masive, copiii ii scriu Mosului ca, inainte de orice altceva, isi doresc sa-si revada parintii, fratii, familia. continuă pe Ceaşca de Cultură

Studiu Ipsos: Cum evolueaza cheltuielile de Craciun ale unui roman, ungur, polonez si ceh Un sfert dintre romani aloca bani mai multi anul acesta, fata de numai 7% din cehi

Desi cheltuielile de Sarbatori au fost facute in cea mai mare parte, datele centralizate in urma unui sondaj facut de Ipsos arata ca banii alocati anul acesta pe cadouri, mancare, bautura, decoratiuni si excursii de Craciun sunt mai multi decat anul trecut pentru 22% dintre romani. Dintre toate tarile europene studiate, doar polonezii se apropie de nivelul atins de romani la mare distanta, cu 14%), in timp ce in Cehia doar 7% dintre respondenti sunt gata sa aloce un buget mai mare. O alta concluzie interesanta a studiului e ca dintre romanii care ar contracta un credit, 15% ar face-o pentru a acoperi cheltuielile cu mancarea, bautura, cadourile de Craciun sau micile excursii de Sarbatori.

Adrian Tanase, Bursa de Valori Bucuresti: Anul acesta au fost listate 17 emisiuni de obligatiuni, la BVB

Lucian Anghel: Cred ca peste cinci ani, majoritatea covarsitoare a bancilor si societatilor de leasing vor apela la finantarea prin intermediul obligatiunilor * Titlurile obligatare in valoare de 40 milioane de euro au debutat astazi la tranzactionare, la Bursa de Valori Bucuresti Anul acesta au fost listate 17 emisiuni de obligatiuni la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu o valoare totala de peste patru miliarde de lei, a spus astazi, Adrian Tanase, directorul general al operatorului pietei noastre de capital, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare a titlurilor obligatare in valoare de 40 milioane de euro, lansate de BT Leasing BTL).

Regina Elisabeta a II-a recunoaste in alocutiunea de Craciun un 2019 plin de capcane. Prin ce aventuri a trecut familia regala britanica anul acesta

Regina Elisabeta a II-a recunoaste, in traditionala sa alocutiune de Craciun, intre scandalurile care-i afecteaza familia si Brexitul care-i sfasie regatul, un an 2019 plin de capcane si-i indeamna pe britanici sa-si depaseasca disensiunile, relateaza AFP.

S-A AFLAT! Reteta de COZONAC a lui chef Catalin Scarlatescu. Anul acesta da lovitura de Sarbatori!

Cozonacul nu lipseste de Craciun de pe mesele romanilor. Iar cu aceasta reteta,garantat vei face cel mai gustos cozonac. Chef Catalin Scarlatescu are o reteta de cozonaci foarte simplu de pus in.

Posta Romana, program de Craciun si Anul Nou. Cand mai poti plati facturi si ridica colete

Posta Romana a anuntat ce modificari va suferi programul general, in perioada sarbatorilor de iarna, din acest an. Pe final de 2019, romanii care doresc sa ridice sau sa trimita colete o mai pot face intr-un timp destul de scurt, dupa cum informeaza Compania Nationala Posta Romana. in Ajunul Craciunului cei care au dorit sa .

Mai mult cu 20% start-up-uri infiintate in anul acesta

Numarul start-up-urilor infiintate in Romania a crescut in acest an cu peste 20% fata de anul anteri.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )