Libnet.ro
UNICEF

14:00

Opera Comica pentru Copii a inceput anul cu spectacole extraordinare

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Opera Comica pentru Copii a inceput anul cu spectacole extraordinare

Se apropie ultimul weekend de Poveste de Craciun. Opera Comica pentru Copii OCC) va invita sa petreceti ultimul weekend de vacanta al copiilor la Targul Poveste de Craciun, pe Calea Giulesti 16. Inca de pe 29 noiembrie distractia este in toi la PDC2019, copiii s-au bucurat cu adevarat de activitatile lor preferate de sezon: derdelusul, . continuă pe Ceaşca de Cultură

Opera Comica pentru Copii a inceput anul cu spectacole extraordinare

Se apropie ultimul weekend de Poveste de Craciun. inca de pe 29 noiembrie distractia este in toi la .

Lider PSD: Guvernul a inceput anul cu o anulare a drepturilor salariale ale profesorilor

Guvernul liberal a inceput anul cu o anulare a drepturilor pe care trebuia sa le primeasca profesorii si cauta tertipuri pentru a nu trebui sa acorde pensiile marite si alocatiile dublate pentru copii, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PSD Brasov, Razvan Popa.

Leul moldovenesc a inceput anul la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Leul moldovenesc a inceput anul 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Fata de cosul valutar EUROUSD, leul a atins cota de 18,28 puncte. Comparativ cu USD, leul a inregistrat performante mai slabe, insa are situatia mult mai buna fata de EURO, mentioneaza economistul Veaceslav Ionita, expert IDIS Viitorul, transmite IPN.

Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? Premierul Ludovic Orban vine cu primele scuze

Urmeaza sau nu sa fie marite alocatiile pentru copii? Premierul a facut mai multe precizari pe acest subiect, de un real interes pentru parintii romani. in acest mod, au fost prezentate si primele scuze, nu numai in legatura cu subventiile pentru cei mici, ci si legate de pensii. Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? .

Vaccinul antigripal pentru copii, un test al rabdarii. Ce se intampla in farmacii si in clinicile private

Parintii care vor sa isi vaccineze copiii impotriva gripei trebuie sa treaca printr-un adevarat test al rabdarii. in multe farmacii vaccinul nu mai exista, iar clinicile private il fac doar daca micutii sunt consultati in prealabil, pretul unei consultatii variind de la o clinica la alta intre 150 si 300 de lei. in multe farmacii .

Guvernul vrea sa amane intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiilor pentru copii

Cu legea privind dublarea alocatiilor pentru copii la promulgare, premierul Ludovic Orban sustine ca in acest moment nu sunt prevazute resursele care sa acopere acest efort bugetar, lucru posibil dupa rectificare. in acest sens, solutia guvernului este de a proroga termenul de intrare a legii.

VIDEO Iohannis, despre dublarea alocatiilor pentru copii: La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea se afla inca in analiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca in acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea legii privind dublarea alocatiei pentru copii, insa aceasta se afla inca in analiza.

Parintii cer Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii: Este inacceptabil ca statul sa gaseasca bani pentru pensiile speciale, numai pentru copiii nostri nu

Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti invatamant Preuniversitar cere Guvernului Orban sa nu blocheze dublarea alocatiilor pentru copii. Suntem constienti ca bugetul nu reprezinta un sac fara fund, numai ca, in ultimii 30 de ani, de cate ori este vorba de bugetul Ministerului Educatiei, de investitii bugetare reale in educatie sau de alocatiile copiilor, nu se gasesc resurse financiare, spun parintii intr-un comunicat de presa. Orban, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor copiilor: Avem patru variante, printre care atacarea la Curtea Constitutionala.

Concurs de lectura in limba engleza pentru copii

Centrul de Carte Fischer International si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu British Council Romania, Eurognosi si Biblioteca Metropolitana Bucuresti lanseaza un concurs de lectura in limba engleza: Fischer International Reading Race.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )