Libnet.ro
UNICEF

10:15

Medalie de aur pentru Romania la cel mai important targ european dedicat conservarii si restaurarii patrimoniului construit

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Medalie de aur pentru Romania la cel mai important targ european dedicat conservarii si restaurarii patrimoniului construit

Targul ce are ca scop protejarea, restaurarea monumentelor istorice si renovarea cladirilor vechi a reunit 448 de expozanti din 19 tari; Institutul National al Patrimoniului a prezentat expozitia santier de restaurare. In cadrul standului, reprezentantii Muzeului Astra din Sibiu au facut demonstratii privind taierea busteanului cu trasca si . continuă pe Ceaşca de Cultură

in pragul Sarbatorilor de iarna, cel mai important angajator din Zimnicea face disponibilizari. Suntem muritori de foame aici in oras

Cel mai important angajator din Zimnicea, Teleorman, a anuntat ca va disponibiliza 250 de oameni pana in ianuarie 2019. O fabrica de confectii functioneaza in cel mai sudic oras al Romaniei de 15 ani, potrivit digi24. ro.

Digi 24: Orasul din Romnia care moare ncet. Cel mai important angajator si nchide afacerea

Un oras care in vremea comunismului se lauda cu fabricile si serele sale a ajuns acum aproape de colaps.

Max, cel mai iubit urs din Romania, si-a imbogatit stapanul cu 40.000 de euro. Cum a fost posibil...

Max, cel mai iubit urs din Romania, care a fost chinuit groaznic de fostul sau proprietar, care l-a orbit intentionat si i-a pilit coltii pentru a-l face sa stea la poze, s-a stins din viata marti. Fostul.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Bitcoin se prabuseste. A scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bitcoin a scazut miercuri la cel mai redus nivel din ultimul an, sub un prag de sprijin de 6. 000 de dolari pe unitate, provocand un val de vanzari pe piata monedelor digitale, transmite Reuters. Astfel, bitcoin a.

Radu Tudor: O veste destul de proasta pentru Romania

Jurnalistul Radu Tudor atrage atentia ca cearta marilor puteri occidentale va avea efecte negative majore asupra Romaniei. O veste destul de proasta pentru Romania: greii lumii occidentale se cearta si.

Vizita presedintelui in Marea Britanie, o reusita pentru Romania

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi intr-o conferinta de presa organizata la Oradea, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis in Marea Britanie este o reusita pentru Romania.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )