Libnet.ro
UNICEF

01:05

Strazi din Bucuresti si numele lor. Personalitati din arhitectura si arta, volum semnat de Aurel Ionescu

Adevărul Adevărul,
Strazi din Bucuresti si numele lor. Personalitati din arhitectura si arta, volum semnat de Aurel Ionescu

Volumul Personalitati din arhitectura si arta continua seria Strazi din Bucuresti si numele lor, dedicata strazilor cu nume de persoane, aparuta in colectia Planeta Bucuresti a Editurii Vremea. Primul volum s-a intitulat Nume de aviatori 2013), a fost urmat de Nume de militari si eroi 2014), de Personalitati ale Bisericii. Medici si farmacisti 2014), si de volumul Domnitori si dregatori. continuă pe Adevărul

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Ideea ca am returnat 900 de locuri pentru ca nu am fost capabili sa le redistribuim este o invitatie din partea ministrului Educatiei sa ncalcam legea

Este ilegal ca o universitate sa transfere locurile ramase libere la buget catre studentii aflati pe locurile cu taxa, a declarat rectorul Universitatii din Bucuresti. Afirmatia vine la o zi dupa ce ministrul Valentin Popa a spus ca peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, dupa ce studentii de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculati, desi institutia are destui studenti cu taxa care le-ar putea ocupa. in replica, Mircea Dumitru afirma ca este o invitatie din partea domnului ministru la a incalca legea.

UPDATE Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Ideea ca am returnat 900 de locuri pentru ca nu am fost capabili sa le redistribuim este o invitatie din partea ministrului Educatiei sa ncalcam legea. / Valentin Popa: n baza autonomiei univer

Este ilegal ca o universitate sa transfere locurile ramase libere la buget catre studentii aflati pe locurile cu taxa, a declarat rectorul Universitatii din Bucuresti. Afirmatia vine la o zi dupa ce ministrul Valentin Popa a spus ca peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, dupa ce studentii de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculati, desi institutia are destui studenti cu taxa care le-ar putea ocupa. in replica, Mircea Dumitru afirma ca este o invitatie din partea domnului ministru la a incalca legea. La cateva ore dupa declaratiile rectorului Universitatii Bucuresti, ministrul Educatiei a precizat ca in baza autonomiei universitare, realocarea locurilor bugetate este legala intre programele de studii ale unei facultati sau intre facultati, indiferent de momentul la care locurile bugetate se disponibilizeaza.

O femeie si-a parcat masina intr-o intersectie din Bucuresti. Este incredibil ce le-a spus politistilor - VIDEO

O soferita a parcat in mijlocul intersectiei de la Parcul Carol din Bucuresti. Duminica seara, V. o doamna in varsta de 29 de ani si-a ales ca loc de parcare intersectia Bulevardului.

Panica in Centru Vechi din Bucuresti. Un barbat inarmat cu o sabie i-a amenintat pe toti cei care i-au iesit in cale

Scene socante, duminica seara, in Centru Vechi din Bucuresti. Mai multe persoane au intrat in panica dupa ce un barbat inarmat cu o sabie a provocat scandal in zona strazii Lipscani. Dupa cateva.

INTERACTIV Aplicatia prin care raportam problemele din Bucuresti. Gunoi, gropi, trotuare sparte, marcaje lipsa, cladiri care stau sa cada? Pune-le pe harta!

Gropi pe strazi, trotuare crapate, cladiri darapanate, marcaje lipsa, treceri de pietoni netrasate, masini care blocheaza trotuare, copaci taiati, refugii si statii deteriorate, gunoaie aruncate aiurea, santiere fara placute de informare - sunt doar cateva dintre problemele cu care bucurestenii si cei din imprejurimile Capitalei se confrunta zilnic. HotNews. ro lanseaza aplicatia prin care cititorii pot semnala direct pe harta, cu fotografii cu tot, incidentele si problemele pe care le observa in oras.

intrecere intre doua masini, pe strazile din Bucuresti.Viteza cu care s-au deplasat soferii

Doi tineri din Bucuresti sunt cercetati de politistii Brigazii Rutiere, fiind acuzati ca au participat la curse neautorizate de masini. Cei doi au fost surprinsi in timp ce circulau cu 150 de kilometri.

Metoda halucinanta prin care un barbat de 50 de ani PACALEA clientii unor restaurante din Bucuresti cu bancnote de 500 de lei

Un barbat in varsta de 50 ani a fost retinut, in Capitala, dupa ce au fost facute mai multe plangeri privind fapte de inselaciune. Individul ar fi inselat trei persoane pe raza municipiului Bucuresti.

116 elevi din Bucuresti au fost premiati in cadrul Concursului Aristotel

Un numar de 116 elevi merituosi ai Scolii gimnaziale 195 din Capitala au fost premiati, miercuri, 25 aprilie, la ora 10:00, pentru rezultatele deosebite obtinute la Concursul Aristotel, organizat de Fundatia Dan.

116 elevi din Bucuresti au fost premiati in cadrul Concursului Aristotel

Un numar de 116 elevi merituosi ai Scolii gimnaziale 195 din Capitala au fost premiati, miercuri, 25 aprilie, la ora 10:00, pentru rezultatele deosebite obtinute la Concursul Aristotel, organizat de Fundatia Dan.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )