Libnet.ro
UNICEF

12:01

Cei mai mari inventatori romani

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari inventatori romani

Cei mai mari inventatori romani. Romanii au avut intotdeauna un cuvant de spus in lumea stiintei, inventiile sau descoperirile acestora salvand milioane de vieti. Daca in ziua de azi, Romania este recunoscuta in special pentru programatorii sai, in trecut, cei mai mari inventatori romani au facut descoperiri vitale in medicina sau au uimit lumea cu primele aparate de zbor. continuă pe Adevărul

Cei mai mari exploratori romani - Conchistadorul Tarii de Foc si exploratorul Antarcticii

Zeci de romani au explorat Terra de-a lungul timpului, unii dintre ei fiind printre cei care au descoperit animale in Antarctica sau aurul in Tara de Foc.

Unul dintre cei mai mari criminali din Romania a fost eliberat, desi era condamnat la inchisoare pe viata

Toader Covali, in varsta de 68 de ani, din Radauti, a fost eliberat din Penitenciarul Botosani, dupa 22 de ani petrecuti in Spitale de Psihiatrie si puscarii. Acesta a stat dupa gratii pentru ca in 1993 si-a omorat nevasta si unul dintre fii, iar in anul 1997 a recidivat cu o noua dubla crima, cand si-a ucis concubina, dar si o asistenta medicala.

Antreprenorii romani vin tare din urma: topul celor mai mari producatori de acoperisuri metalice din Romania

Topul celor mai mari producatori de acoperisuri din Romania a suferit in 2014 mici schimbari la varful clasamentului fata de nivelul inregistrat in 2013, arata o analiza Wall-Street. ro, pe baza rezultatelor publicate de catre companii pe Ministerul de.

Cei mai atractivi angajatori in 2015

Companiile mari stiu ca pentru a-si pastra competitivitatea trebuie sa aiba cei mai buni oameni. An de an cauta absolventi ai marilor scoli de business sau de inginerie, mai bine spus ii vaneaza, scrie Cariere Online . Studentii foarte.

Cele mai mari stadioane din lume

Desi crema fotbalului mondial se afla in Europa, batranul continent se claseaza pe ultimul loc intr-un top cinci al celor mai mari stadioane din lume. Arena Barcelonei este cea mai impunatoare constructie de acest tip din Europa, iar surpriza acestui clasament il reprezinta stadionul de pe primul loc, unul cunoscut pentru crimele pe care le gazduieste.

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Furios si iute 7, locul trei in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei VIDEO

Lungmetrajul Furios si iute 7/ Fast and Furious 7 a depasit pelicula Razbunatorii/ The Avengers si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari pe plan mondial din istoria cinematografiei, scrie contactmusic. com, citat de Mediafax.

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania este liber sa umble pe strazi

Toader Covali, unul dintre cei mai periculosi criminali pe care i-a avut Romania, a fost eliberat de Penitenciarul Botosani, desi a omorat patru oameni, scrie Adevarul. Barbatul in varsta de 68 de ani a stat.

ştiri din Cultura

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )