Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pentru primul volum din in cautarea timpului pierdut, Marcel Proust a platit editori sa ii publice recenziile pozitive in ziare

Adevărul Adevărul,
Pentru primul volum din in cautarea timpului pierdut, Marcel Proust a platit editori sa ii publice recenziile pozitive in ziare

Scriitorul francez Marcel Proust, cunoscut mai ales pentru romanul in cautarea timpului pierdut, a platit editori pentru a-i publica in ziare cronici pozitive, scrise de el, pentru primul volum al seriei, Swann, conform unor scrisori ale autorului, descoperite in manuscrisul volumului. Acesta din urma va fi scos la licitatie la Sothebys Paris, pe 30 octombrie, pentru o suma estimata intre 400. 000 si 600. 000 de euro, informeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Proust a platit cronici pozitive, pentru primul volum din in cautarea timpului pierdut

Scriitorul francez Marcel Proust, cunoscut mai ales pentru romanul in cautarea timpului pierdut, a platit editori pentru a-i publica in ziare cronici pozitive, scrise de el, pentru primul volum al seriei, Swann, conform unor scrisori ale autorului, descoperite in manuscrisul volumului. Acesta din urma va fi scos la licitatie la Sothebys Paris, pe 30 octombrie, pentru o suma estimata intre 400. 000 si 600. 000 de euro, informeaza The Guardian.

Australia a lansat primul sistem din lume de avertizare contra astmului provocat de furtuna

La un an dupa ce un fenomen rar, supranumit astm provocat de furtuna, s-a abatut asupra metropolei Melbourne provocand moartea a 9 persoane si spitalizarea altor cateva mii, autoritatile guvernamentale australiene au lansat, duminica, primul sistem din lume de alertare pentru a preintampina declansarea unor dezastre similare, informeaza agentia Xinhua, citata de Agerpres.

Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala; valoarea acordului - 900.000 de euro

Primarul Decebal Fagadau a anuntat ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord avand o durata de 36 de luni si o valoare de 900 de mii de.

Fagadau: Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala; valoarea acordului - 900.000 de euro

Primarul Decebal Fagadau a anuntat vineri, ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord avand o durata de 36 de luni si o valoare de 900 de mii de euro, edilul spunand ca dupa aceasta colaborare se asteapta ca apetitul investitional catre Constanta sa creasca, relateaza news. ro.

Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala

Primarul Decebal Fagadau a anuntat vineri, ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Capitala. A fost injunghiata cu brutalitate de concubinul sau

Sfarsit cumplit pentru o femeie din Capitala. Aceasta a murit dupa ce concubinul sau a injunghiat-o de mai multe ori, iar apoi a fugit. Victima a fost gasita fara suflare chiar de fiul ei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3259 seconds )