Libnet.ro
UNICEF

17:30

Menirea noastra cea mai de seama, a tuturor artistilor, este si va ramane talacirea catre public a marilor opere de arta din istoria umanitatii. Interviu cu dirijorul Mihnea Ignat

Adevărul Adevărul,
Menirea noastra cea mai de seama, a tuturor artistilor, este si va ramane talacirea catre public a marilor opere de arta din istoria umanitatii. Interviu cu dirijorul Mihnea Ignat

Dirijorul Mihnea Ignat este unul dintre muzicienii romani a carui cariera internationala se desfasoara cu precadere in Spania. in Romania, colaborarile sale sunt in primul rand cu Opera Nationala din Bucuresti, dar si cu orchestrele simfonice din Bucuresti si din tara. A colaborat cu solisti renumiti, precum John OConnor, Jerome Lowenthal, Juan Diego Florez, Erzhan Kulibaev etc. continuă pe Adevărul

Care este cea mai buna piesa prezentata vreodata la Eurovision VIDEO

Telespectatorii BBC au votat sambata seara, in cadrul programului Eurovision: Come Together, cand ar fi trebuit sa aiba loc finala Eurovision 2020, cea mai buna pieasa din istoria show-ului muzical.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE La nivel european, s-a inregistrat cea mai severa scadere din 2009 incoace

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a economiei dintre tarile Uniunii Europene, in primul trimestru din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistica Eurostat). Aceasta crestere a avut loc in conditiile in care la nivelul UE s-a inregistrat o scadere economica de 2,6%, fiind cea mai mare scadere din trimestrul trei 2009 incoace.

A patra cea mai afectata tara de COVID-19. A depasit Italia si Spania la numarul de infectari

Brazilia a devenit a patra cea mai afectata tara din lume de Covid-19, dupa ce, sambata, a raportat aproximativ 15. 000 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Reuters.

Anunt extraordinar pentru zeci de mii de romani: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla cu cardurile

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt pentru zeci de mii de romani. Totul s-a intamplat pe perioada starii de urgenta. Bancile s-au vazut nevoite sa vina cu multe solutii.

Germania: Cea mai puternica economie a Europei a inregistrat o scadere de 2,2%

Germania a inregistrat cea mai accentuata contractie de la criza financiara din 2009, pe primul trimestru al acestui an, scrie BBC News.

Eurostat: Romania si Bulgaria, cea mai mare crestere economica din timpul pandemiei. Declin pentru 25 de state europene

Romania si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere economica din timpul pandemiei, toate celelalte state membre ale UE, cu exceptia Finlandei, inregistrand un declin de pana la 5,8% din PIB fata de ultimul trimestru din 2019, arata estimarea preliminara Eurostat.

Cea mai urata incaltaminte in 2020. Si totusi se vinde cu sute de euro!

Se stie ca moda revine odata la cativa ani si se pare ca in anul 2020, trend-urile in materie de incaltaminte sunt inspirate din moda pantofilor butucanosi ori cu talpa groasa din anii 90.

Avertismentul unui oficial american din domeniul sanatatii. Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un oficial guvernamental american din domeniul sanatatii avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna.

AVANPREMIERA Isus al meu, cea mai recenta carte a lui Gabriel Liiceanu

Isus al meu, cea mai recenta carte semnata de Gabriel Liiceanu, urmeaza sa apara in librarii. Adevarul prezinta, in avanpremiera, un fragment din volumul aparut la Editura Humanitas.

Digi 24: VIDEO Cea mai ciudata situatie creata de masurile impotriva COVID-19: Cand merg la toaleta, intru in alta tara

Pandemia de coronavirus, restrictiile de circulatie si distantarea sociala au afectat puternic multe magazine si localuri de pe tot globul. Si mai complicat a fost pentru cele care au trebuit sa respecte doua seturi distincte de masuri. Este cazul magazinelor dar si cetatenilor dintr-un oras care este sectionat de granita dintre Belgia si Olanda.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )