Libnet.ro
UNICEF

21:47

Recviemul de Verdi: Concert In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989 la Sala Radio

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Recviemul de Verdi: Concert In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989 la Sala Radio

Vineri, 20 decembrie 19. 00), Sala Radio va fi scena unui concert-eveniment emotionant: In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989. Orchestra Nationala Radio, sub bagheta dirijorului de origine italiana DAVID CRESCENZI - in prezent dirijor invitat al Operei din Dusseldorf Germania) - va interpreta una dintre partiturile monumentale ale muzicii . continuă pe Ceaşca de Cultură

Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989. Prezentatoarea de la Antena 1 avea doar 15 ani

Ca multi dintre noi, vedetele micului ecran, incearca sa-si aduca aminte unde si ce faceau in momentul declansarii evenimentelor din decembrie 1989. Printre acestea se numara si vedeta Observatorului Antena 1, Andreea Berecleanu. Andreea Berecleanu, marturisiri emotionante despre Revolutia din 1989 Recent, intr-un interviu acordat celor de la UNICA, Andreea a dat un interviu dupa .

Teo Trandafir, momente cumplite la Revolutia din 1989. Ne-au spart casa. Doream sa ne casatorim, ne-au luat si asta!

Cunoscuta prezentatoare TV a facut cateva marturisiri neasteptate, legate de Revolutia din 1989, cand a trait clipe cu adevarat cumplite. Pe atunci, vedeta de la Kanal D avea varsta de doar 22 de ani si se pregatea sa isi sustina lucrarea de licenta. De asemenea, nu multi stiu ca cea care a indrumat-o pe aceasta, .

FOTO Imagini inedite, expuse abia acum, de la Revolutia din 89 din Timisoara. Fotografiam de sub geaca cu fermoarul deschis

Memoria omului se duce, insa pozele raman pentru totdeauna ca o dovada a ceea ce a fost. intr-o discutie cu unul dintre fotografii timisoreni de la Revolutie am aflat ce se ascunde in spatele unor poze facute cu teama de sub geaca in momentele cheie din decembrie 1989. Catalin Regea, student pe atunci in anul 2 la Universitatea Politehnica din Timisoara, isi aminteste de Revolutie ca de un moment care a schimbat cursul Romaniei si destinele oamenilor care locuiau in ea.

Cum ARATA acum Cesonia Postelnicu (51 ani), Geta din Liceenii, fosta eleva a TAMAREI BUCIUCEANU Isoscel

Tamara Buciuceanu Botez, cea care a interpretat-o pe Isoscel din Liceenii, s-a stins din viata, marti, la varsta de 90 de ani. Galeria Foto ANTONIA A VORBIT DESPRE DESPARTIREA DE ALEX VELEA! S-A iNTAMPL.

Recviemul de Mozart si expozitia 30 de ani de libertate, la Ateneul Roman

Implinirea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 a fost marcata, ieri, pentr-o expozitie 30 de ani de libertate si printr-un concert, care a avut in program Recviem-ul de Mozart. Concertul a fost sustinut de Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu, dirijate de Iosif Ion Prunner.

Educatia, inainte si dupa Revolutia din 1989, de la propaganda la pragmatism. Ce stie noua generatie despre vremurile traite de parintii lor

Au trecut 30 de ani de la Revolutia care ne-a transformat total viata. Trei decenii, rastimp in care s-a pus in permanenta problema daca sacrificiul tinerilor care s-au jertfit pentru libertate a meritat. Copiii Revolutiei de atunci au proprii urmasi. Si pentru unii si pentru ceilalti este important sa rememoram evenimentele sangeroase care ne-au dat dreptul sa traim 30 de ani de libertate.

Sondaj exploziv despre Revolutia din 1989. Ce cred romanii despre executia sotilor Ceausescu

La 30 de ani de la sangeroasa Revolutie care a schimbat cursul destinului Romaniei, oamenii condamna vehement modul in care a fost pedepsit cuplul Ceausescu.

Orban acuza ca numai vinovatii vor sa ascunda adevarul privind Revolutia din 1989

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la evenimentul organizat cu prilejul implinirii a 30 d.

Traian Basescu a prezentat textul integral al Rezolutiei adoptate de Parlamentul European cu privire la Revolutia din `89: Statul roman sa isi intensifice eforturile de aflare a adevarului

Parlamentul European invita statul roman sa isi intensifice eforturile de aflare a adevarului in legatura cu evenimentele din timpul Revolutiei, o necesitate absoluta pentru tara, poporul roman, Europa.

Ciolos ii infiereaza pe cei ce chiar si dupa 30 de ani traiesc din manipularea celor cu bun-simt

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, afirma ca lectia sa personala, dupa Revolutie si intreaga perioada.

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )