Libnet.ro
UNICEF

18:00

Finantare de 12,5 milioane lei pentru proiecte culturale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantare de 12,5 milioane lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National a lansat sesiunea II2020 de finantare a proiectelor culturale ce se vor derula in perioada 1 iunie - 15 noiembrie 2020 si care are un buget de 12,5 milioane de lei. Bugetul alocat acestei sesiuni este distribuit pe 11 arii tematice: arte vizuale, teatru, muzica, dans, arta digitala si noile media, interventie culturala, educatie prin cultura, promovarea culturii scrise, proiecte cu caracter repetitiv, patrimoniu cultural material, patrimoniu cultural imaterial. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei a lansat licitatii in valoare de 19,4 milioane lei pentru consolidarea a trei imobile

Primaria Capitalei, prin Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a lansat trei licitatii, in valoare de 19,4 milioane lei, pentru consolidarea a trei imobile. Licitatiile vizeaza achizitia de servicii de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari de consolidare, conform News. ro.

Patria Bank - profit net de 5,3 milioane lei in 2019

Patria Bank a avut anul trecut un profit net de 5,3 milioane lei, de la o pierdere de 267. 000 lei in 2018, in timp ce venitul net bancar a crescut cu 4%, la 166,5 milioane lei, de la 160 milioane lei in anul anterior, potrivit rezultatelor preliminare raportate Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN ACEST AN: Registrul Auto Roman estimeaza un profit net de 127,85 milioane lei

Registrul Auto Roman RAR) estimeaza un profit net de 127,85 milioane lei in acest an, la venituri totale de 444,2 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an publicat in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

PANA LA 33,07 MILIOANE LEI CEMACON si-a crescut profitul net cu 23,03%, anul trecut

CEMACON a inregistrat o crestere de 41% a cifrei de afaceri bruta, anul trecut fata de 2018, ajungand la 143,61 milioane lei . in 2019, compania si-a majorat profitul operational cu 35,08% pana la 50,38 milioane lei, profitul net fiind mai mare cu 23,03%, respectiv 33,07 milioane lei, conform unui comunicat de presa.

Sphera va acorda dividende de 13,68 milioane lei

Randament brut de 1,9% Sphera Franchise Group SFG) va aloca suma de 13,679 milioane lei ca dividende, bani ce au ramasi nedistribuiti din profitul anului 2018, conform deciziei actionarilor de astazi, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BNR a lansat o licitatie de 1,6 milioane euro pentru modernizarea grupurilor sanitare

Banca Nationala a Romaniei BNR) a lansat o licitatie de 7,72 milioane lei 1,6 milioane euro), fara TVA, pentru modernizarea grupurilor sanitare din sediul central situat in Bucuresti, pe strada Doamnei, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Finantare de 6,8 milioane euro: Google si Toyota investesc intr-o aplicatie de transport in comun

WhereIsMyTransport, un startup care a dezvoltat o aplicatie care ajuta oamenii sa se deplaseze utilizand transportul in comun, a obtinut investitii in valoare de 6,8 milioane de euro, intr-o runda de finantare la care au participat Google si Toyota.

Termoenergetica - datorii iesite din scadenta in valoare de 206,55 milioane lei

ACTUALIZARE - Serviciul public de alimentare cu energie termica a bucurestenilor nu este in pericolde subfinantare. S-au platit pana acum aproximativ 149 de milioane de lei, desi pana in prezent Guvernul nu a alocat niciun leu Primariei Municipiului Bucuresti, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Un antreprenor american cu radacini romanesti a obtinut 50 milioane dolari pentru startup-ul sau de comert online

Platforma americana de comert online cu lenjerii de pat Brooklinen, fondata de un antreprenor cu radacini romanesti, a obtinut, luni o investitie de 50 de milioane de dolari din partea fondului Summit Partners.

650 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, de la un fond rus care a mai investit in Yandex si Delivery Hero

Startup-urile IT din Europa, America de Nord, India si Asia de Sud-Est vor putea obtine finantari de la un nou fond de capital de risc, de 650 de milioane de dolari, lansat, marti, de o firma de investitii rusa, care a finantat, in trecut, companii de tehnologie ca Yandex si Delivery Hero, prezente si pe piata romaneasca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2962 seconds )