Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepand de luni, 15 iulie, Adevarul iti prezinta Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues Constantin Gane

Adevărul Adevărul,
incepand de luni, 15 iulie, Adevarul iti prezinta Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues Constantin Gane

Titlul Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 15 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

INCEPAND CU 15 IULIE FP demareaza oferta de rascumparare la pretul de 1,21 leiactiune

Titlurile Fondul Proprietatea urca cu 2,8% Oferta de rascumparare a 150 milioa-ne de actiuni Fondul Proprietatea FP) se va derula la pretul de 1,21 leititlu, se arata in raportul publicat ieri de Fond pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), prin care informeaza ca a primit unda verde din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru realizarea operatiunii de piata.

INCEPAND CU 15 IULIE FP demareaza oferta de rascumparare la pretul de 1,21 leiactiune

Titlurile Fondul Proprietatea urca cu 2,8% Oferta de rascumparare a 150 milioane de actiuni Fondul Proprietatea FP) se va derula la pretul de 1,21 leititlu, se arata in raportul publicat astazi de Fond pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), prin care informeaza ca a primit unda verde din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru realizarea operatiunii de piata.

CFR SA incepe, in 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta

CFR SA a anuntat, vineri, ca va incepe luni, 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podu.

Rabla pentru electrocasnice: noi inscrieri de luni. Cate tichete sunt disponibile si ce valoare au

Incepand de luni, 15 iulie 2019, ora 10. 00, Administratia Fondului pentru Mediu pune la dispozitia persoanelor fizice suma de aproximativ 20 milioane lei, pentru noi inscrieri in cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice.

Cazul Sorina. Instanta va decide in 15 iulie daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina ar urma sa decida in 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au anuntat vineri reprezentantii instantei. Judecatoria Slatina este a cincea instanta la care a ajuns acest dosar, deschis dupa ce procurorul general Bogdan Licu a cerut interdictie de parasire a tarii pentru Sorina.

Telecabina care urca pe Dealul Cetatii Deva va fi oprita luni

Telecabina care urca pe Dealul Cetatii Deva va fi oprita luni, 15 iulie, pentru efectuarea reviziei .

incep lucrarile la Podul Constanta, reparat provizoriu cu ipsos. Cum va fi afectat traficul rutier din Capitala

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat ca luni, 15 iulie, incep lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta, reparat provizoriu cu ipsos, anul trecut.

Concert caritabilpentru Vintila Mihailescu, la Ateneul Roman

Luni, 15 iulie, de la ora 19. 00, are loc Concertul Caritabil organizat in favoarea marelui antropolog si om de cultura Vintila Mihailescu, la Ateneul Roman. Prietenii, muzicienii, artisii, admiratorii si studentii profesorului Vintila Mihailescu ii invita pe oameni sa fie impreuna pentru a aduna fondurile necesare pentru operatia si tratamentul care sporesc sansele de supravietuire ale acestuia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )