Libnet.ro
UNICEF

16:00

Luni, 6 si 13 mai, Adevarul iti prezinta Al Doilea Razboi Mondial Winston Churchill - volumele 1 2

Adevărul Adevărul,
Luni, 6 si 13 mai, Adevarul iti prezinta Al Doilea Razboi Mondial Winston Churchill - volumele 1 2

Titlul in doua volume Al Doilea Razboi Mondial - Winston Churchill - va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul in zilele de luni, 6 si 13 mai, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetele ziar si carte vor costa 20 lei si se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

Povestea profesorului-erou in Al Doilea Razboi Mondial in luptele aeriene pentru eliberarea Basarabiei

Profesor timp de 43 de ani si salvat miraculos de mama sa pe cand avea un an si trei luni, in august 1916, de o ploaie de bombe dupa ce a fost ascuns intr-o groapa de obuz, Gheorghe Parnuta s-a remarcat in luptele aeriene pentru eliberarea Basarabiei in Al Doilea Razboi Mondial.

Gazele romanesti din Marea Neagra vor fi pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban din 13 mai de la Washington

Visul primului ministru al Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 Mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 6 MAI 2019. Atentie la certuri si confruntari!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 6 MAI 2019; incepe o saptamana cu o importanta speciala in relatii din cauza activitatii intense a lui Venus, planeta iubirii, din urmatoarele zile. Lucrurile capata o.

De ce vor fi gazele romanesti din Marea Neagra pe agenda intalnirii dintre Donald Trump si Viktor Orban de la Washington

Visul prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, de a se intalni cu presedintele american, Donald Trump, se implineste. Dupa doi ani de asteptari, sperante si lobby intens, Viktor Orban este in sfarsit invitat la Casa Alba pe 13 mai 2019. Pe agenda intalnirii se afla si subiectul securitatii energetice a Ungariei, in care un loc central il va ocupa furnizarea catre Budapesta a gazelor romanesti din Marea Neagra exploatate de ExxonMobil.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )