Libnet.ro
UNICEF

20:45

Luni, 20 mai, Adevarul iti aduce Puterea sub influenta drogurilor Tania Crasnianski

Adevărul Adevărul,
Luni, 20 mai, Adevarul iti aduce Puterea sub influenta drogurilor Tania Crasnianski

Luni, 20 mai, cartea Puterea sub influenta drogurilor Tania Crasnianski, autoarea unui alt titlu recomandat si distribuit cu succes impreuna cu Adevarul, Copiii nazistilor - va fi distribuita impreuna cu ziarul. Pachetul ziar si carte va costa 18 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil. continuă pe Adevărul

Ce se intampla luni, 20 mai, in Romania. Radu Mazare va fi adus in tara, insa si lui Dragnea i se pregateste ceva

Luni, 20 mai 2019, va fi o zi plina pentru Justitia din Romania. Radu Mazare va fi adus in tara din Madagascar, unde fugise in 2017 pentru a scapa de problemele cu legea. Dar si lui Liviu Dragnea i se pregateste ceva la Curtea Suprema: are termen in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Vor [] .

Politia Romana: Radu Mazare va fi adus in tara pe 20 mai

Fostul primar constantean Radu Mazare va fi adus in Romania luni, 20 ami. Asa au anuntat in urma cu putin timp oficiali din cadrul Politiei Romane.

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Presedintele Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei. Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Consilier prezidential: Ziua de 20 mai, aleasa de Iohannis pentru semnificatia sa, intrucat aminteste de primele alegeri libere din perioada postcomunista

Consilier prezidential Andrei Muraru explica faptul ca presedintele Klaus Iohannis a ales ziua de 20 mai pentru lansarea programului dedicat Revolutiei pentru semnificatia acesteia, intrucat aminteste de primele alegeri libere desfasurate in perioada postcomunista.

Klaus Iohannis a renuntat la ceremonia dedicata Revolutiei de pe 20 mai, dupa ce a fost contestat

Klaus Iohannis a renuntat la evenimentul de pe 20 mai, de comemorare a victimelor de la Revolutia Romana, dupa ce a fost contestat. in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la.

Consilierul prezidential Andrei Muraru explica de ce a ales Iohannis ziua de 20 mai pentru lansarea programului 30 de ani de la Revolutie: E data primelor alegeri libere

Consilierul prezidential Andrei Muraru a scris marti, intr-o postare pe Facebook, despre ceremonia ce va avea loc saptamana viitoare la Cotroceni pentru marcarea anului 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutie, precizand ca primul eveniment din cadrul acestui program omagial va avea loc pe 20 mai, aceasta zi fiind aleasa tocmai pentru semnificatia sa, intrucat aminteste de primele alegeri libere desfasurate in perioada postcomunista.

Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Vladimir Zelenski va fi investit presedinte al Ucrainei la data de 20 mai. Care va fi primul sau decret, dupa instalarea in functie

Ceremonia de inaugurare ca presedinte al Ucrainei a lui VladimirZelenski va avea loc la 20 mai. Decizia apartine Parlamentului. Vladimir Zelenskia promis ca primul lucru pe care il va face dupa.

CRISTIAN PREDA, DESPRE EVENIMENTUL DIN 20 MAI: Ma tem ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL

Eurodeputatul Cristian Preda, membru PLUS, spune ca presedintele Klaus Iohannis a facut bine hotarand sa omagieze victimele comunismului vreme de un an, dar ca este o eroare de a incepe comemorarea pe 20 mai si apreciaza ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL sa mobilizeze electoratul anticomunist la alegerile europene.

FOTO 425 de elevi din Targoviste se bat pe Marul de aur

Luni, 20 mai, la Scoala Gimnaziala Matei Basarab Targoviste, va avea loc concursul de creatie plastica Marul de aur, la care vor participa 425 de elevi din invatamantul primar. Actiunea vizeaza constientizarea in randul elevilor a unei alimentatii sanatoase, bazate pe consumul de fructe si legume proaspete.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )