Libnet.ro
UNICEF

06:45

Povestea celor doi frati din Republica Moldova care au creat cea mai mare editura din Romania

Adevărul Adevărul,
Povestea celor doi frati din Republica Moldova care au creat cea mai mare editura din Romania

Ai carte potrivitasi canale diversificate de distributie, ai partesi de o crestere sigurae Litera de capatai a unei afaceri de familie ce ar putea ajunge anul acesta la 16-17 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Republica Moldova va beneficia de 10 milioane de dolari pentru continuarea reformelor in educatie

Republica Moldova va beneficia de finantare aditionala in valoare de 10 milioane de dolari pentru proiectul Reforma invatamantului in Moldova. Guvernul a aprobat vineri, 13 aprilie, un proiect de lege privind ratificarea Acordului de finantare dintre Republica Moldova si Asociatia Internationala pentru Dezvoltare.

Alexandr Lukasenko vine intr-o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Republicii Belarus, Alexandr Lukasenko, va face o vizita in Republica Moldova, in perioada 18-19 aprilie, se arata intr-un comunicat de presa al Presedintiei de la Chisinau, citat de IPN.

Siemens SRL va reabilita statii de transformare in Republica Moldova

Intreprinderea de Stat Moldelectrica a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 statii de transformare in Republica Moldova. Statiile de transformare sunt dispuse pe intreg teritoriul tarii, iar finantarea proiectului este.

Ministrii Sanatatii si Muncii discuta cu sindicalistii din domeniul sanitar, care reclama scaderea sporurilor

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta astazi dimineata cu reprezentanti ai sindicalistilor din domeniul sanitar nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza News. ro.

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti: Universitatile care nu accepta subordonarea politica sunt etichetate drept dusmani (VIDEO)

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti a comentat, intro interventie telefonica in cadrul emisiunii Bun, Romania!, faptul ca universitatile care au criticat masurile.

Criminalul din Alba Iulia care a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cutit a incercat sa evadeze din inchisoare

Tanarul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni si 20 de zile de inchisoare dupa ce a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cutit a incercat sa evadeze din Penitenciarul Aiud. Astfel, Pandelea.

Detalii cumplite despre adolescenta din Satu Mare care s-a aruncat de la balcon. A fost vazuta plangang in hohote inainte de tragedie

Adolescenta de 16 ani din Satu Mare, Patricia, care si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul 4 al unui bloc, a fost vazuta plangand in hohote cu o seara inainte de cumplitul incident. Un.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )