Libnet.ro
UNICEF

06:45

REPORTAJ La spectacolul de teatru Vlaicu Voda. Primaria Capitalei a construit o lume medievala de 400.000 de euro, sub umbrela Centenarului

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ La spectacolul de teatru Vlaicu Voda. Primaria Capitalei a construit o lume medievala de 400.000 de euro, sub umbrela Centenarului

Departe de anul 1918 si de prezent, Primaria Capitalei a organizat, prin intermediul Teatrului Excelsior, un spectacol despre Vlaicu Voda - Vladislav I, care a domnit in Tara Romaneasca intre 1364 si 1377. Din distributie face parte si Lavinia Sandru, fost deputat de Mures. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni.

Primaria Capitalei: Imediat dupa miting, Piata Victoriei a fost curatata de 100 de muncitori

Primaria Capitalei a anuntat ca, in mai putin de o ora de la incheierea mitingului PSD, 100 de muncitori au curatat Piata Victoriei, dar si alte zone ale Bucurestiului unde au avut loc evenimente in cursul.

Primaria Capitalei ar putea aproba tarifele de exploatare

Primaria Capitalei ar putea aproba tarifele de exploatare a parcarilor din Bucuresti, tarife care pot ajunge la 10 lei pe ora, cu TVA, in Zona 0 a Bucurestiului, potrivit unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie analizat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Proiect inedit: Primaria Capitalei ar putea sa ofere bani copiilor care au nevoie de aparat dentar

Primaria Capitalei vrea sa aloce bani pentru cumpararea de aparate ortodontice pentru copii, de proiect urmand sa beneficieze elevii de pana la 16 ani din scolile din municipiul Bucuresti. Suma alocata de.

Palatului Universitatii din Bucuresti ar putea fi reabilitat. Cat va cheltui Primaria Capitalei

Primaria Capitalei ar putea investi pentru reabilitarea Palatului Universitatii din Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie analizat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )