Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai important dramaturg irlandez contemporan pe scena ArCub: Conor McPherson

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cel mai important dramaturg irlandez contemporan pe scena ArCub: Conor McPherson

Spectacolul Barajul va avea premiera pe 23 noiembrie la Sala Mare. In 2016, ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti si-a definit politica repertoriala in jurul dramaturgiei contemporane de valoare. Autohtoni sau europeni, autorii abordeaza problematici actuale, care indeamna spectatorul la implicare, sau teme importante, care tin de existenta umana in general. In aceasta . continuă pe Ceaşca de Cultură

2016 a devenit cel mai cald an din istoria masuratorilor meteo

Daca ati avut senzatia ca 2016 a fost cel mai cald an de pana acum, cel mai nou raport meteorologic va confirma temerile, arata stiridinlume. ro. Luna mai din acest an a fost cea mai calda luna de mai din istoria masuratorilor, iar situatia s-a repetat apoi in luna iunie, dar si in iulie si in [].

People: Dwayne The Rock Johnson este Cel mai sexy barbat in viata

Actorul american Dwayne Johnson, supranumit The Rock, a primit marti din partea jurnalistilor de la revista People titlul de Cel mai sexy barbat in viata/ Sexiest Man Alive pe 2016, arata News. ro.

Actorul Dwayne Johnson, numit de revista People cel mai sexi barbat in viata

Actorul american Dwayne Johnson, supranumit The Rock, a primit marti din partea jurnalistilor de la revista People titlul de Cel mai sexy barbat in viataSexiest Man Alive) pe 2016. Acesta a ocupat in 2016 si primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, potrivit News. ro.

Am aflat cine este castigatorul Chefi la cutite: El si-a adjudecat troferul de cel mai bun bucatar (FOTO)

Presa anunta cel mai bine pazit secret al Antenei 1. Castigatorul emisiunii Chefi la cutite a fost deconspirat inainte ca marea finala sa fie prezentata telespectatorilor din toata.

Cel mai longeviv primar din Romania, declarat incompatibil de ANI

Cel mai longeviv primar din tara, Florin Farcasiu comuna Tirnova, judetul Arad) a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate.

2016, cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2016 a fost declarat cel mai calduros an, avand o temperatura medie superioara cu aproximativ 1,2 grade Celsius fata de era preindustriala, conform Organizatiei Meteorologica.

2016, cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2016 a fost declarat cel mai calduros an, avand o temperatura medie superioara cu aproximativ 1,2 grade Celsius fata de era preindustriala, conform Organizatiei Meteorologica.

Oamenii de stiinta au reusit sa masoare cel mai mic fragment de timp

Intelegerea timpului devine din ce in ce mai precisa. Fizicienii au reusit sa masoare schimbarile din interiorul unui atom la nivelul unei zeptosecunde, iar astfel au captat cel mai mic fragment din timp observat vreodata. La acest nivel, expertii au reusit sa masoare intregul proces al unui electron care iese dintr-un atom in cadrul unui [].

Doua dame de companie au depus marturie in cel mai nou dosar al lui Blejnar. Curtea de Apel Ploiesti a decis ca fostul presedinte al ANAF sa ramana in arest preventiv

Doua dame de companie au depus marturie in cel mai nou dosar al lui Sorin Blejnar. Pana acum, numele celor doua femei nu au fost facute publice. Curtea de Apel Ploiesti a decis, luni, ca fostul.

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )