Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Adevărul Adevărul,
FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Sase fotografi romani, Adi Bulboaca, Ioana Moldovan, Radu Dumitrescu, Alex Andriesi, Sorin Rechitan si Rares Taciu, au fost selectati pe lista scurta la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, Premiul cel mare este de 25. 000 de dolari. continuă pe Adevărul

Elevii unui liceu din Alba Iulia au construit robotul coordonat prin telefon. XEO merge la cea mai mare competitie de robotica din Romania

Banalul telefon, folosit de tineri in special pentru internet si retele de socializare, a devenit creierul unui robot construit de o echipa de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Echipa de robotica XEO va participa cu acest proiect, in luna martie, la cea mai mare competitie de robotica din Romania.

Estimare PwC: China, India si SUA, in topul tarilor cu cea mai mare economie globala, in 2050

China, India si Statele Unite ar putea ajunge, in anul 2050, cele mai mari economii din lume.

Cea mai buna jucatoare a CSM-ului, suedeza Bella Gullden, nu stie unde va juca sezonul viitor

Suedeza Bella Gullden este cea mai buna jucatoare de la CSM Bucuresti si a incris pana acum 62 de goluri in Liga Campionilor.

Cea mai buna imagine cu Galaxy S8 iti arata ce lanseaza Samsung pe 29 martie

Dupa cateva generatii de Galaxy S, Samsung pare ca a gasit un echilibru in ultimii doi ani. Galaxy S8 apare acum online in cea mai buna imagine si e spectaculos.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Salaru: Plahotniuc nu mai poate fi numit papusar, nici cel mai mare pericol pentru Moldova

Fostul ministru al Apararii de la Chisinau, Anatol Salaru, sustine ca afirmatiile conform carora liderul Partidului Democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc, ar controla toata Moldova sunt exagerate. Potrivit lui Salaru, Rusia este cel mai mare pericol pentru tara, dar nu democratul.

Inovatie INCREDIBILA a chinezilor. Cum arata cea mai lunga pista supraetajata dedicata biciclistilor (VIDEO)

China se afla in topul tarilor cu cele mai interesante inovatii in materie de infrastructura. Chinezii fac orice pot pentru a-si usura modul de a trai. Renumiti pentru ingeniozitate, chinezii.

Caru' cu vedete: Andreea Marin a fugit din tara, dupa divortul de Tuncay Ozturk; Flavia de la Neatza este cea mai bine platita asistenta TV; Codin Maticiuc si-a expus rusinea in direct. Ce a povestit extrem de sincer despre bolile venerice

Cum a luat-o peste picior Trump pe Melania. S-a intamplat la balul unde ea era gazda. Chiar daca duminica seara toata lumea era cu ochii pe gala decernarii premiilor Oscar, comentau tinutele si aparitiile inedite ale vedetelor sau se amuzau copios pe seama lor, un alt eveniment. Viata lui Vasile Muraru, la trei ani de la moartea lui Nae Lazarescu. Il visez mai rar, dar il simt aproape. Dupa o colaborare de 25 de ani, ii simte si acum lipsa. Viata lui Vasile Muraru, la trei ani de la moartea lui Nae Lazarescu, a continuat tot pe scena.

Cel mai mare proiect de infrastructura rutiera din Moldova, intors din drum. Unde s-a blocat o investitie de 75 de milioane de euro

Sefii consiliilor judetene din Iasi si Suceava au anuntat ca proiectul de refacere a peste 150 de kilometri de drum din cele doua judete a fost blocat la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, unde in timpul evaluarilor s-a constatat ca lipsesc mai multe documente justificative.

Faze tari: Un deputat roman a mancat din gunoi pentru a atrage atentia asupra risipei; Fenomenul extrem din Siberia! 'Poarta catre Iad' devine din ce in ce mai mare si prezinta riscuri majore; Acest robot a intrat in cartea recordurilor pentru cel mai bu

Reconstructia faciala a unui om care traia acum 9500 de ani. Cum arata acesta. Expertii de criminalistica au recostruit o fata a unui om care a fost exhuman in Ierihon, langa raul Iordan. Omului neolitic. Acest robot a intrat in cartea recordurilor pentru cel mai bun tutore de tenis de masa. Rezultatele inginerilor si modalitatea in care reusesc sa isi perfectioneze intr-un timp atat de scurt capacitatile ne arata.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )