Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dezbatere Historia la Adevarul Live. De la preistorie la aurul dacilor, in Belgia

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live. De la preistorie la aurul dacilor, in Belgia

Radacini-Civilizatii la Dunarea de Jos si Dacia Felix-Trecutul Glorios al Romaniei sunt doua expozitii de exceptie deschise de Romania in Belgia, in cadrul celui mai important festival cultural european, Europalia. continuă pe Adevărul

Seful DNA, la Adevarul Live. Cate dosare mai are Dragnea. De ce a redus DNA motoarele dupa era Kovesi

Nistor Calin, procurorul-sef interimar al DNA, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dosarele politicienilor aflate in lucru: in ce stadiu e ancheta Teldrum - in care e implicat Liviu Dragnea, cum decurge ancheta in cazul fostului ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, acuzat ca a retinut avioane la sol in ziua motiunii. De ce a redus DNA motoarele dupa ce Laura Codruta Kovesi a plecat de la sefia institutiei?.

Adevarul Live, ora 13.00. Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, despre lumea crizelor economice

Cat de aproape este lumea de o noua criza economica? Cat de sigura sau, dimpotriva, cat de fragila este piata romaneasca in fata unei furtuni majore, asa cum se tot anunta de cateva luni incoce, rezultat combinat al tuturor nelinistilor si incertitudinilor generate de BREXIT, de tensiunile majore in spatiul euro-atlantic, de politica super- protectionista a SUA determinand reactii adverse in lant din partea unor economii importante ale lumii?.

Daniel Constantin, dupa disputa cu Ponta:Sunt colegi care vorbesc de un nou partid. Ar fi o greseala ca ProRomania sa se topeasca in PSD

Daniel Constantin, fostul lider ProRomania, a explicat, la Adevarul LIve, culisele rupturii de Victor Ponta, care s-a opus instalarii Guvernului Orban, desi a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Constantin a precizat ca unii colegi ii cer care sa puna pe picioare un nou proiect politic.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )