Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai cautate carti la Targul de carte Gaudeamus

Adevărul Adevărul,
Cele mai cautate carti la Targul de carte Gaudeamus

Printre cele mai ravnite carti de vizitatorii editiei din acest an a targului Gaudeamus se numara Orice om ii este teama, de Radu Paraschivescu si 21 de lectii pentru secolul XXI de Yuval Noah Harrari. Cea de-a 25-a editie a targului de carte Gaudeamus este considerata cea mai de succes de pana acum, dupa cum a spus la decernarea premiilor targului, academicianul Razvan Theodorescu. continuă pe Adevărul

Christian Tour a vandut vacante de peste 3 milioane de euro la Targul de Turism. Cele mai cautate destinatii

Touroperatorul Christian Tour a vandut vacante de peste 3 milioane de euro pe durata Targului de Turism al Romaniei, atat la standul de la Romexpo, cat si in sediile agentiei din tara si online. Din cele aproape 6. 800 de persoane care si-au cumparat.

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste, prezent la Targul International Gaudeamus Carte de invatatura

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste este prezent si anul acesta la Targul International Gaudeamus Carte de invatatura, editia a XXV-a. Evenimentul se desfasoara in acest weekend.

Cele mai bune bancuri cu magistrati. Ce ii spune judecatorul portarului clubului de striptease

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale magistratii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Cele mai socante haine purtate de Kim Kardashian in ultimele luni

Kim Kardashian si surorile sale au creat o insterie in randul oamenilor si au strans in jurul lor milioane de urmaritori. Fiecare tinuta pe care o imbraca Kim Kardashian devine o inspiratie pentru tinerele care viseaza cu ochii deschisi sa traiasca o viata ca a divei. Iata mai jos cateva dintre cele mai memorabile tinute ale lui Kim.

FOTO Aventurile unei romance in Egipt. Ce trebuie sa stie turistii: Oamenii sar pe tine sa le cumperi marfa. Toti cer bacsis pentru cele mai marunte lucruri

Experienta unei turiste romance in Egipt le arata amatorilor de sejururi ce trebuie sa stie despre unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta.

FOTO Cum arata Evul Mediu in Romania secolului XXI. Imagini crunte surprinse in cele mai sarace sate, unde oamenii abia razbat din noroaie

De aproape un an, o tanara din Bucuresti a renuntat la viata comoda si s-a mutat intr-una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei pentru a veni in sprijinul oamenilor sarmani. Experientele pe care le traieste in noua ei existenta sunt ravasitoare.

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

EUROSTAT: Estonia si Romania - cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei a urcat, in octombrie acest an, la 2,2% in zona euro si in Uniunea Europeana, de la 2,1% luna precedenta, in timp ce Estonia si Romania au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

Acccidentare ingrozitoare suferita de una din cele mai importante handbaliste a Romaniei: Off! Cat imi doream sa merg la Campionatul European (VIDEO)

Momente de cosmar in timpul meciului dintre SCM Craiova si Minaur Baia Mare! Centrul Ana Maria Ticu, una din cele mai in forma jucatoare din Romania, a suferit o accidentare teribila la bratul drept. in.

ştiri din Cultura

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )