Libnet.ro
UNICEF

01:05

Experiente alternative in jurul Festivalului International George Enescu: Enescu Spirit un nou proiect asociat, realizat de life.ro

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Experiente alternative in jurul Festivalului International George Enescu: Enescu Spirit un nou proiect asociat, realizat de life.ro

Cei dornici de mixuri inedite, melomani sau doar curiosi, cei care doresc sa se bucure alaturi de altii de sarbatoarea prilejuita de Festivalul International George Enescu. , cei care vor cauta cateva clipe de pauza sub egida muzicii vor putea experimenta o atmosfera dedicata, in zilele de deschidere si de inchidere ale editiei 2019. Enescu Spirit . continuă pe Ceaşca de Cultură

webPR Jean-Francois Zygel conecteaza Bucurestiul la ritmul improvizatiei prin Enescu hors les murs, program asociat Festivalului International George Enescu 2019

Melomanii bucuresteni se vor bucura de trei evenimente inedite oferite de cunoscutul compozitor si pianist-improvizator francez, Jean-Francois Zygel, reunite sub conceptul Enescu hors les murs si derulate in zilele de 16, 17 si 18 septembrie, ca proiect asociat al Festivalului International George Enescu 2019. Evenimentele au fost create de remarcabilul artist pentru a celebra bucuria muzicii si pentru a intensifica legaturile dintre muzica si un public cat mai divers, in spiritul lumii in armonie promovate de Festivalul Enescu.

Festivalului International George Enescu 2019. Bucurestenii se pot bucura de trei evenimente inedite. Jean-Francois Zygel vine in Romania

Melomanii bucuresteni se vor bucura de trei evenimente inedite oferite de cunoscutul compozitor si pianist-improvizator francez, Jean-Francois Zygel, reunite sub conceptul Enescu hors les murs si derulate in zilele.

Festivalul International George Enescu 2019 cucereste intreg Bucurestiul prin Programul National Cantus Mundi

Muzica Festivalului International George Enescu va depasi granitele salilor de concert prin Programul National Cantus Mundi, care propune in editia cu numarul XXIV a Festivalului o extindere a proiectelor muzicale ale acestuia cu peste 250 de noi micro-concerte si recitaluri.

Razvan Iorgu, Director General al CBRE, partener al festivalului George Enescu: Un oras care canta este un oras sanatos si ii face si pe oameni sa se simta bine

CBRE Romania, este unul dintre partenerii Festivalului International George Enescu, iar Razvan Iorgu, director general al CBRE, vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre implicarea companiei in programul Orasul Canta.

Spectacol eveniment in cadrul Festivalului International George Enescu: Femeia fara umbra, de Richard Strauss

Maestrul Valdimir Jurowski la pupitrul orchestrei Radiodifuziunii din Berlin, 20 de artisti lirici internationali si proiectii semnate Lidia Carmen Vidu intr-una dintre cele mai misterioase piese de opera. Pe data de 4 septembrie, in cadrul Festivalului International George Enescu, la Sala Palatului, cea mai veche orchestra Radio a Germaniei, sub bagheta directorului artistic al Festivalului .

Povesti muzicale clasice si fantastice, intr-un proiect asociat Festivalului International George Enescu, editia 2019

In zilele de 21 si 22 septembrie, la ora 11. 00, ca parte a programelor asociate editiei 2019 a Festivalului International George Enescu, Asociatia Clasic e fantastic si Teatrul Odeon vor propune tinerilor iubitori de muzica doua calatorii muzicale, pe doua continente. Drumul va incepe la New York. Alaturi de membrii trupei Clasic e fantastic, pianistul .

imparateasa, pescarul si profetul. Muzicologul Cristina Sarbu comenteaza trei opere din festival

Actuala editie a Festivalului International George Enescu aduce in prim planul vietii muzicale romanesti si nu numai cateva partituri lirice deosebite, cu semnificatii si merite multiple. Muzicologul Cristina Sarbu comenteaza cele trei lucrari de teatru muzical, prezente in festival: Femeia fara umbra de Richard Strauss, Peter Grimes de Benjamin Britten si Moise si Aaron de Arnold Schonberg.

Festivalul International George Enescu 2019

Festivalul International George Enescu 2019 cucereste intreg Bucurestiul prin Programul National Cantus Mundi

De la 150. 000 la 500000, aceasta este cresterea pe care proiectul Orasul canta si-o doreste pentru publicul dornic de muzica din Bucuresti. Muzica Festivalului International George Enescu va depasi granitele salilor de concert prin Programul National Cantus Mundi, care propune in editia cu numarul XXIV a Festivalului o extindere a proiectelor muzicale ale acestuia cu .

Dupa ce s-a anuntat ca a pierdut lupta cu Trinitas, TVR spune ca va difuza totusi Festivalul George Enescu

Dupa ce s-a anuntat ca TVR a pierdut lupta pentru transmiterea Festivalului George Enescu in favoarea Trinitas si un scandal public de proportii, iata ca totul s-a schimbat peste noaptea. Sefii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )