Libnet.ro
UNICEF

14:30

Noi premii pentru Editura Universitatii din Bucuresti

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Noi premii pentru Editura Universitatii din Bucuresti

De la cea de-a douazeci si sasea editie a Targului de Carte LIBREX, Iasi, desfasurata in perioada 9-13 mai 2018, Caravana EUB s-a intors, ca si in alti ani, cu Premiul Mihail Kogalniceanu pentru editarea cartii stiintifice si de specialitate. Asadar, o noua recunoastere a calitatii stiintifice si a vizibilitatii publicatiilor Editurii Universitatii din Bucuresti. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

CFR investeste 1,7 milioane de lei intr-un nou sistem electronic pentru informarea calatorilor la Gara de Nord din Bucuresti

Gara de Nord din Bucuresti va avea, incepand din luna iunie, un nou sistem electronic pentru informarea calatorilor, care va necesita investitii de 1,7 milioane de lei, a anuntat sambata, pe Facebook, CFR Infrastructura.

Interes puternic pentru exportul gazelor din Romnia n Ucraina: 11 companii concureaza pentru transportul gazelor prin coridorul Trans-Balkan

Exportul gazelor din Romania in Ucraina prezinta mare interes, motiv pentru care 11 companii si-au exprimat intentia in acest sens, in cadrul unei proceduri de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta. 11 companii de top din Europa si Ucraina si-au exprimat interesul in transportul de gaze naturale din Romania in Ucraina pentru o capacitate totala de pana la 10 miliarde metri cubi pe an, adica de doua ori mai mult decat capacitatea conductei, a informat Ukrtransgaz, potrivit Interfax, citat de Agerpres. Pentru ca acest export sa fie posibil, compania romaneasca Transgaz va trebui sa realizeze investitii pentru transportul gazelor din Marea Neagra pana la conductele care formeaza coridorul Trans-Balkan.

Peste 22 de milioane de euro pe un stadion ce nu poate fi folosit: Motivul uluitor pentru care arena din Targu Jiu nu poate fi inaugurata (VIDEO)

Ca la noi, la nimenea! Desi este finalizat, stadionul din Targu Jiu nu poate fi inaugurat dintr-un motiv incredibil: trebuie realizate lucrarile de amenajare exterioara. Contractele pentru executia acestora nu au fo.

Kiseleff: Istoria soselei care ii poarta numele contelui-guvernator rus dateaza de la 1847. Povestea cladirilor de pe cel mai celebru bulevard din Bucuresti (VIDEO)

Material realizat prin Programul Cultural Bucuresti -Centenarcu sprijinulPrimariei Municipiului Bucurestiprin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Soseaua Kiseleff are o.

Business report: Cel mai bine platiti angajati in 2018 vor fi cei din Bucuresti, Cluj, Timis si Ilfov; Independenta alimentara: Efectivele de animale ale Romaniei scad de la an la an si inflameaza deficitul extern; Birocratia intarzie implementarea proie

CFR SA, dupa ce a blocat conturile CFR Marfa: Nerecuperarea datoriilor afecteaza plata salariilor celor 23. 000 de angajati CFR Marfa nu a respectat masurile de plata. Romania a importat peste 2 milioane tep titei, in primul trimestru din 2018 Romania a importat, in primul trimestru din 2018, o cantitate de titei de 2,117 milioane tone echivalent.

Protest in fata Curtii de Apel din Bucuresti

Aproximativ 100 de procurori si judecatori protesteaza in tacere, astazi dupa-amiaza, pe treptele Curtii de Apel din Capitala fata de modificarile aduse legilor justitiei si fata de inceperea acestui proces legislativ fara obtinerea unui aviz din partea Comisiei de la Venetia. Vineri, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au cerut suspendarea oricaror decizii din partea CCR sau din partea celorlalti factori implicati in procesul legislativ cu privire la legile justitiei pana la emiterea avizului Comisiei de la Venetia si respectarea intocmai a recomandarilor GRECO.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )