Libnet.ro
UNICEF

14:45

Top cinci cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2018

Adevărul Adevărul,
Top cinci cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2018

Sapiens. Scurta istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari, aparuta la editura Polirom, este pentru al doilea an consecutiv cea mai vanduta carte a anului. De la publicare, s-a vandut in peste 50. 000 de exemplare, in 2018 avand 30. 000 de exemplare cumparate. continuă pe Adevărul

Un barbat a intrat cu o duba in multime pe una dintre cele mai circulate strazi din Tokyo. Noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite la Tokyo, dupa ce un barbat a intrat cu o duba intr-o multime adunata sa celebreze Anul Nou pe una dintre cele mai populate strazi ale orasului, scrie AFP. Atacatorul a fost prins.

Un artist transforma radacinile aduse de Dunare in adevarate opere. Cele mai recente lucrari ale sale, scoase la vanzare in scop caritabil

Mugurel Onofrei, un artist din Drobeta Turnu Severin, vrea sa dea o mana de ajutor Spitalului Judetean Mehedinti pentru amenajarea unui salon din cadrul sectiei de oncologie. Pentru asta a scos la vanzare lucrarile din cea mai recenta expozitie deschisa la Castelul Artelor.

Utile: Femeile si mahmureala: Remedii; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Cinci cauze cele mai comune ale oboselii si insomniei

Lista completa a bolilor si afectiunilor care-ti interzic sa conduci. Persoanele cu afectiuni cardiovasculare, neurologice, renale, diabet, precum si. Cistita: tratamente cu plante. Inflamatia vezicii urinare careia i se mai spune si cistita este una dintre cele mai intalnite motive de discomfort in.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018

Instagramul a devenit cea mai utilizata retea de socializare de la noi in tara, dar si de peste hotare. Daca inainte Facebook era regele internetului, o data cu aparitia Instagramului, oamenii si-au mutat atentia spre acesta. Vedetele au profitat de noul curent si au strans in jurul lor comunitati impresionante de fani. Iata care sunt cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018.

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, din jurul lumii. Prin ce se remarca Romania

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. RomaniaPlugusorul, Capra, umblatul cu Ursul, Sorcova. Oamenii arunca monede in [] .

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de.

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

VIDEO Cum isi promoveaza China cele mai noi arme cu laser pe piata internationala

Concurenta strategica cu SUA impinge pe China sa accelereze dezvoltarea de noi arme cum ar fi cele cu laser, rachete hipersonice Conglomeratele de stat din industria de aparare din China cauta sa-si promoveze cele mai recente arme cu laser pe piata internationala .

Crestere cu peste 70% fata de 2017 a numarului masinilor furate anul trecut si depistate la frontiera. Care sunt cele mai scumpe autoturisme furate

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si un BMW X6 care costa aproximativ 50. 000 de euro.

Ce drumuri judetene vor fi modernizate in 2019. Cele mai mari investitii sunt finantate de Uniunea Europeana

11 sectoare de sosea vor fi modernizate de Consiliul Judetean din fonduri proprii, insa cele mai importante investitii in infrastructura care vor incepe in 2019 sunt finantate de Uniunea Europeana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )