Libnet.ro
UNICEF

07:45

ECATERINA ANDRONESCU: Rezultatele de la simularea evaluarii la clasa a VIII-a, teribil de nemultumitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ECATERINA ANDRONESCU: Rezultatele de la simularea evaluarii la clasa a VIII-a, teribil de nemultumitoare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a vorbit la un post de televiziune despre rezultatele simularilor in vederea pregatirii evaluarii nationale de clasa a VIII, afirmand ca simularea, la care au participat elevi de clasa a VII-a si a VIII, a a avut rezultate nemultumitoare. continuă pe Ziarul Bursa

Andronescu: Rezultatele de la simularea Evaluarii Nationale 2019, un semnal de alarma / Rugaciunea ministrului pentru profesorii de matematica

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, spune ca rezultatele la simularea Evaluarii Nationale 2019 reprezinta un semnal de alarma, putin peste jumatate dintre elevi obtinand note de peste 5.

Dezastru la matematica la simularea Evaluarii Nationale 2019: peste jumatate dintre elevii din clasele a VII-a si a VIII-a nu au obtinut nota 5

Rezultate simulare Evaluare nationala 2019. Putin peste jumatate de elevii din clasele a VII-a si a VIII-a au obtinut note de trecere la simularea evaluarii nationale 2019, potrivit rezultatelor publicate de Ministerul Educatiei, sambata. Cat priveste disciplinele, rezultate slabe au fost la matematica atat in cazul elevilor de clasa a VIII-a, cat si pentru cei de clasa a VII-a. Peste jumatate dintre acestia nu au obtinut note peste 5, potrivit rezultatelor la simularea Evaluarii Nationale, prezentate de Ministerul Educatiei. Andronescu: Rezultatele de la simularea Evaluarii Nationale 2019, un semnal de alarma / Rugaciunea ministrului pentru profesorii de matematica.

Simularea Evaluarii Nationale in Salaj. Ce note au obtinut elevii si ce proba i-a pus in incurcatura

Rezultate ingrijoratoare la Simularea Evaluarii Nationale in judetul Salaj. Doar jumatate dintre candidatii care au participat la testari au primit note peste 5, arata statisticile Inspectoratului Scolar Judetean Salaj. Matematica le-a dat si in acest an batai de cap elevilor din clasele a VII-a si a VIII-a, mai putin de 40% dintre ei reusit sa ia nota de trecere.

Ecaterina Andronescu, nemultumita de rezultatele de la simularea Evaluarii Nationale: Strigatul meu e o rugaciune catre profesorii de matematica, sa completeze lacunele

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a aratat, vineri seara, extrem de nemultumita de catre rezultatele de la Evaluarea Nationala, unde doar 52% din copii au reusa obtina medii de promovare. Nu.

Ecaterina Andronescu dupa rezultatul DEZASTRUOS al simularii: Mi se pare ca e nemultumitor

Simularea la care au participat elevi de clasa a VII-a si a VIII-a avut rezultate nemultumitoare, dupa ce au fost promovata de doar 52% dintre elevi, relateaza News. ro, care citeaza declaratiile Ministrului.

Peste 50% dintre elevii care au sustinut Simularea Evaluarii Nationale au obtinut medii peste 5

Un procentaj de 53,1% dintre elevii de clasa a VIII-a si 52,4% dintre elevii de clasa a VII-a au obtinut medii mai mari sau egale cu 5 la simularea probelor scrise din cadrul Evaluarii Nationale, desfasurata in perioada 11-13 martie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )