Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elevi contra minister din cauza caniculei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elevi contra minister din cauza caniculei

Modificarile legate de examenul de Bacalaureat au starnit mai mereu controverse. Trei asociatii de elevi din tara noastra spun ca nu sunt de acord cu intentia Ministerului Educatiei Nationale ca probele scrise ale examenului de bacalaureat sa aiba loc intre 1 si 4 iulie. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU: Rata de sinucidere in randul medicilor a crescut in Marea Britanie din cauza plangerilor

Rata de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie a crescut din cauza plangerilor depuse de pacienti. Medicul britanic Clare Gerada sustine ca plangerile le distrug doctorilor stima de sine, chiar.

Noi victime din cauza rujeolei. Bilantul a ajuns la 82

Rujeola face noi victime. 82 de cazuri au fost confirmate in ultima saptamana. Numarul total al imbolnavirilor a depasit 15. 100, din care 59 de decese. Ultimele decese din cauza rujeolei au fost.

Au inceput audierile in dosarul deschis din cauza pestei porcine. Procurorii vor sa afle cine sunt cei vinovati de raspandirea virusului

Au inceput audierile in dosarul deschis din cauza pestei porcine. Procurorii vor sa afle de unde a pornit totul si cine sunt cei vinovati de raspandirea virusului. Sesizarea care a dus la deschiderea.

Numarul mbolnavirilor si al deceselor cauzate de West Nile s-a dublat n ultima saptamna, iar o pacienta cu transplant a stat 12 zile n coma din cauza unei ntepaturi de tntar. Cum se manifesta infectia si ce simptome va trimit la medic

13 oameni au murit in urma infectiei cu virusul West Nile, toate decesele inregistrandu-se in luna august, la persoane care aveau si alte afectiuni, iar in ultima saptamana, atat numarul deceselor, cat si al imbolnavirilor, s-a dublat brusc: 13 morti fata de 6 pana acum o saptamana) si 117 cazuri de meningite si meningo-encefalite fata de 56 de cazuri, cate erau la precedenta centralizare, pe data de 23 august). O pacienta care a fost supusa in urma cu doua luni unui transplant renal a stat timp de 12 zile in coma, intr-un spital din Brasov, din cauza infectiei cu West Nile. Ministerul Sanatatii atrage atentia ca virusul nu se transmite de la om la om, ci este transmis de mai multe specii de tantari si a recomandat autoritatilor locale din toata tara sa intensifice dezinsectia.

Constanta si Mamaia, fara apa calda! Romgaz inchide robinetul din cauza datoriilor

Situatie critica la Constanta! Constantenii, dar si zecile de mii de turisti din Constanta si Mamaia vor ramane ramane fara apa calda incepand de sambata, din cauza datoriilor acumulate de Electr.

Doua femei au chemat ambulanta dupa ce li s-a facut rau la metrou, n conditiile n care a fost mare aglomeratie / Criculatia este ngreunata din cauza lucrarilor demarate de Metrorex

Doua femei au avut nevoie de ingrijiri medicale vineri dimineata, la statia de metrou Piata Romana, pentru ca li s-a facut rau, una dintre ele fiind transportata la Spitalul Universitar, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov nu au putut preciza daca starea femeilor a fost deteriorata din cauza aglomeratiei de la metrou cauzata de lucrarile la Magistrala 2.

Rata de sinucidere n rndul medicilor britanici a crescut din cauza plngerilor depuse de pacienti

Plangerile depuse de pacienti au dus la cresterea ratei de sinucidere in randul medicilor din Marea Britanie, a afirmat un medic cunoscut din Marea Britanie, potrivit The Telegraph. Numarul medicilor care se sinucid este in crestere, a declarat medicul britanic Clare Gerada, care sustine ca unul dintre motivele principale este acela ca pacientii sunt incurajati ca faca plangeri impotriva medicilor, iar acestea le distrug doctorilor stima de sine, chiar si atunci cand sunt triviale sau nejustificate.

A fost lasat sa moara de medici din cauza tatuajului pe care il avea. Ce reprezenta acesta

Un caz de etica din America a creat controversa in lumea medicala, in urma cu ceva vreme. Un barbat a ajuns in stare grava la spital, insa medicii nu au putut sa il ajute. El si-a semnat sentinta la.

Atentie! Cinci oameni au murit in Bucuresti din cauza virusului West Nile. Cum ne protejam de tantari

Peste 100 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virus West Nile si 13 decese au fost inregistrate din data de 2 mai pana in 31 august. Cinci decese s-au inregistrat in Bucuresti,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )