Libnet.ro
UNICEF

07:15

Manualul unic a fost adoptat de Guvern!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manualul unic a fost adoptat de Guvern!

Proiectul ministrului Liviu Pop legat de introducerea unui manual unic a fost adoptat de Guvern saptamana trecuta, in ciuda criticilor si a celor care considera aceasta initiativa drept un urias pas in spate. in sedinta de Guvern a fost aprobata Legea manualului scolar, care prevede existenta unui singur manual de baza pentru fiecare programa scolara a elevilor din invatamantul preuniversitar, de stat sau particular. Manualele vor fi puse pe site-ul www. manuale. edu. ro in format PDF si digital interactiv, iar la cererea profesorului, alaturi de elevi si parinti, ele se pot tipari de catre Editura Didactica si Pedagogica. Chiar pe contul de facebook al Guvernului Romaniei au aparut diverse comentarii care contesta utilitatea acestei masuri. Acelasi manual pentru olimpici, elevi de toate categoriile si pentru cei cu CES. Va fi superb. Sa puneti si alfabetul pana la liceu, ca unii au CES si obligatoriu trebuie sa termine macar 8 clase , chiar daca nu stiu sa scrie. Nu avem voie sa avem abandon scolar ! Deci grija mare!, Asa, ca pe timpuri! Bravo voua! Cine a avut interes sa faca asta? Un om influent, desigur! Ei vor si voi executati!, Hai si cu un singur program la tv si unul la radio, sunt cateva dintre comentariile negative postate pe pagina oficiala de pe reteaua de socializare. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul de buget pe 2018 a fost adoptat pe articole

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018 a fost adoptat pe articole, luni, in plenul comun al Parlamentului. Proiectul a fost adoptat in forma de la Comisiile de buget, cu un singur amendament.

Bugetul pe 2018 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, astazi, in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament cu 17 voturi pentru si 14 impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )