Libnet.ro
UNICEF

17:45

Performanta remarcabila la Olimpiada Internationala de Matematica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Performanta remarcabila la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii din tara noastra au obtinut o medalie de aur, doua de argint si trei de bronz la a 60-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica OIM), desfasurata la Bath Marea Britanie), informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN). Medalia de aur a fost cucerita de Edis Memis Liceul International de Informatica din Constanta), rezultat care ii asigura clasarea intre cei mai buni 15 elevi-matematicieni din lume. continuă pe Ziarul Bursa

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au obtinut 6 medalii la Olimpiada Internationala de Matematica OIM), care a avut loc intre 10 si 22 iulie la Bath, Marea Britanie. Dintre medaliile obtinute, o medalie este de aur, doua sunt de argint si trei de bronz.

Succes rasunator pentru elevii romani: au castigat trei medalii la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani au obtinut o medalie de argint si doua de bronz la cea de-a XXX-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, care a avut loc in perioada 14 - 21 iulie, la Szeged, in Ungaria, informeaza.

Romania, trei medialii la Olimpiada Internationala de Biologie: Elevii romani s-au luptat cu peste 300 de tineri din 78 de tari

Echipa Romaniei a obtinut trei medalii la a 30-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, care a avut loc in perioada 4-21 iulie, in orasul maghiar Szeged, potrivit hotnews. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )