Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegerile din 1996, dupa 20 de ani. Iosif Boda,directorul campaniilor electorale 90-96: Eu cred ca Iliescu era mai insetat de putere decat Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Alegerile din 1996, dupa 20 de ani. Iosif Boda,directorul campaniilor electorale 90-96: Eu cred ca Iliescu era mai insetat de putere decat Ceausescu

Dupa aproape sapte ani in care a fost condusa de Ion Iliescu, dupa zeci de ani in care a cunoscut trei dictaturi, Romania a virat la dreapta. Era 17 noiembrie 1996. Alesul era tot un escu. Emil Constantinescu. Cei mai multi isi amintesc prima data ciocul si apoi presedintele. Asa s-a intamplat. continuă pe Adevărul

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,.

Iosif Boda, despre alegerile din 90-96: Eu cred ca Iliescu era mai insetat de putere decat Ceausescu

Dupa aproape sapte ani in care a fost condusa de Ion Iliescu, dupa zeci de ani in care a cunoscut trei dictaturi, Romania a virat la dreapta. Era 17 noiembrie 1996. Alesul era tot un escu. Emil Constantinescu. Cei mai multi isi amintesc prima data ciocul si apoi presedintele. Asa s-a intamplat.

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au reunit dupa 20 de ani

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au reunit dupa 20 de ani. Iata cum arata acum care ii interpretau pe Brandon, Dylan, Kelly si Andrea si cu ce ocazie s-au reintalnit.

Rochiile printesei Diana au fost recuperate din muzee si se intorc la Palatul Kensington, dupa 20 de ani de la moartea acesteia (FOTO)

La 20 de ani de la moartea printesei Diana, cateva dintre rochiile acesteia, care se afla in muzee in acest moment, vor fi aduse la Palatul Kensington, acolo unde va fi organizata o expozitie.

Rochiile Dianei, din NOU la Palatul Kensington: Ce se va intampla cu acestea, dupa 20 de ani de la moartea printesei (FOTO)

La 20 de ani de la moartea printesei Diana, cateva dintre rochiile acesteia, care se afla in muzee in acest moment, vor fi aduse la Palatul Kensington, acolo unde va fi organizata o expozitie.

Cardiff 1993: Romania se califica la Cupa Mondiala din 1994 dupa un meci memorabil cu Prodan in teren

Pe 17 noiembrie 1993, in urma cu fix 23 de ani, nationala Romaniei isi dadea unul dintre cele mai aprige examene din istorie. Un meci in deplasare cu Tara Galilor, un meci de care pe care pentru calificarea la turneul final SUA 94.

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

Romania, al doilea mare consumator de antibiotice din Europa, dupa Grecia

Peste 600. 000 de romani primesc in medie, zilnic, tratament antibiotic, Romania fiind al doilea mare consumator din Europa, dupa Grecia, a declarat, vineri, Gabriel Popescu, consilier al ministrului Sanatatii. Romania este si in topul celor mai.

Control la o scoala din Brasov, dupa ce mai multi parinti au sesizat autoritatile ca elevii sunt nevoiti sa invete in frig

Un control efectuat de Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor a avut loc, joi, la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Brasov, dupa ce mai multi parinti au reclamat ca elevii invata in frig, la temperaturi ce nu depasesc 10 grade Celsius.

Hillary Clinton a trait momente cand nu a vrut sa iasa din casa, dupa ce a fost infranta in alegerile prezidentiale

Fosta candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, a marturisit miercuri ca, de cand a pierdut alegerile martea trecuta in fata republicanului Donald Trump, a trait momente in care nu a vrut sa iasa din casa, transmite EFE, preluata de Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )