Libnet.ro
UNICEF

07:00

Emil Cioran omagiat de Ateneul din Madrid

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Emil Cioran omagiat de Ateneul din Madrid

Cu ocazia Zilei Internationale a Cartii, Ateneul din Madrid a sarbatorit, 106 ani de la nasterea lui Emil Cioran. In cadrul manifestarilor legate de Ziua Internationala a Cartii, care au avut loc in ultima saptamana din luna aprilie, Ateneul din Madrid a organizat un ciclu de evenimente literare, iar unul dintre acestea, Filosofia Nihilismului, a . continuă pe Ceaşca de Cultură

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ Tie Break Tens din Madrid

Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de tenis de la Madrid, Tie Break Tens, potrivit Agerpres. Romanca a jucat cu Johanna Konta pe care a invins-o cu 10-2, iar in semifinale a trecut.

Victorie spectaculoasa a lui Catalin Morosanu in gala SuperKombat din Madrid: 5.000 de romani au fost in sala sa il sustina si au facut o atmosfera incredibila (VIDEO)

Luptatorul roman Catalin Morosanu a reusit vineri seara sa faca un mare meci impotriva uriasului din Polonia, Lukasz Krupadziorow, invingandu-l la puncte in.

Tenis: Novak Djokovici si-a concediat tot staff-ul tehnic inainte de turneul din Madrid

Novak Djokovici si-a concediat vineri tot staff-ul tehnic, potrivit Ziare. com. Tenismenul sustine ca a luat aceasta decizie deoarece simte nevoia de o schimbare, dupa ce rezultatele din ultima perioada nu au.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )