Libnet.ro
UNICEF

23:30

Art Safari Bucuresti 2019 incepe pe 27 septembrie

Adevărul Adevărul,
Art Safari Bucuresti 2019 incepe pe 27 septembrie

Cea mai mare expozitie dedicata lui Nicolae Tonitza, instalatii imersive create special pentru eveniment si 4 pavilioane noi de arta, cu opere in valoare de peste 15 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Art Safari 2019: expozitiile de 15 milioane de euro aduse in Bucuresti cu un milion de euro. Programul si pretul biletelor din acest an

Cu un buget de un milion de euro, Art Safari 2019 aduce opere in valoare de 15 milioane de euro, care pot fi admirate timp de zece zile in Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii. Editia de anul acesta vine cu cea mai mare expozitie dedicata.

Ryanair lanseaza oferta promotionala de iarna. Cat vor costa biletele de avion din 27 septembrie

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a lansat astazi campania Brrr-illanta, o promotie de iarna, cu bilete la preturi foarte mici, pentru toate rutele europene operate de companie.

HOROSCOP rune 27 septembrie. Balantele trebuie sa se fereasca de decizii impulsive, Gemenii se asteapta la rezultate imediate

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 27 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ISA cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportun.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie. Ce anunt au facut meteorologii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua progoza. Iata care sunt maximele si minimele pentru ziua de vineri, 27 septembrie si care sunt noutatile? Citeste prognoza meteo pentru toate regiunile aici! Prognoza meteo ANM pentru vineri, 27 septembrie Valorile termice sunt usor mai ridicate decat cele specifice intervalului acestuia, mai ale .

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Horoscop 27 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 27 septembrie Berbec E un moment excelent pentru a te apropia cu delicatete de cei dragi si a-i sprijini cu ceva ce au nevoie.

Instanta a dispus organizarea Adunarii Generale a Judecatorilor pe 27 septembrie

Curtea de Apel Chisinau a adoptat marti, 24 septembrie, o incheiere prin care a decis organizarea sedintei extraordinare a Adunarii Generale a Judecatorilor pentru data de 27 septembrie, ora 9. 00, la Casa Sindicatelor. Asociatia Judecatorilor mentioneaza ca incheierea vine sa puna in executare decizia CA Chisinau din 20 septembrie, prin care Consiliul Superior al Magistraturii a fost obligat sa convoace Adunarea, transmite IPN.

DIN 27 SEPTEMBRIE: Metrorex deschide sase noi casierii pentru eliberarea abonamentelor cu pret redus

Metrorex va deschide sase noi casierii destinate achizitionarii abonamentelor lunare la pret redus cu 50%, incepand din 27 septembrie, numarul acestora ajungand astfel la 17, transmite Agerpres.

HOROSCOP pentru saptamana 23 - 29 septembrie 2019. incepe sezonul Balantelor. Opozitie cu Chiron

Iata horoscopul saptamanal 23-29 septembrie 2019, saptamana echinoctiului de toamna, a debutului sezonului Balanta si a Lunii Noi in Balanta este timpul sa ne recalibram sistemele pentru iarna si sa ne reec.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

Prognoza meteo pentru 27 septembrie. Cum va fi vremea in weekend?

Pe parcursul zilei vor fi innorari temporare in jumatatea de est a tarii unde, local va ploua. in rest cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2767 seconds )