Libnet.ro
UNICEF

22:32

Cea mai buna licitatie de Arta Contemporana Romaneasca a anului

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cea mai buna licitatie de Arta Contemporana Romaneasca a anului

In centrul Bucurestiului, ieri seara, joi, 2 iulie, a avut loc cea mai buna licitatie de arta contemporana romaneasca a anului, care a inregistrat vanzari totale de aproximativ 400. 000 de euro cca. 2 milioane de lei), confirmand trendul de crestere al interesului colectionarilor pentru segmentul de arta contemporana, atat raportat la componenta ei investitionala, cat . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cum faci cea mai buna limonada. Trucul la care nu te-ai fi gandit! Reteta zilei

Limonada este cea mai racoritoare bautura a verii si se face rapid. Exista mai multe trucuri prin care poti obtine cea mai buna limonada.

FLORIN CITU: Cea mai buna reforma este informatizarea sistemului public

Reforma aparatului bugetar se va face si, cu toate ca este mai greu decat se astepta oricine, aceasta va fi dusa pana la capat, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ANM: Iulie, cea mai calduroasa luna a anului

Luna iulie este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare fata de iunie, in timp ce gradul de instabilitate este mai redus in majoritatea zonelor tarii, conform caracterizarii climatice a acestei luni, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Cea mai crunta boala medievala a revenit in actualitate: alerta pentru ciuma bubonica, emisa

Desi ai putea asocia ciuma bubonica cu cea mai intunecata perioada din perioada medievala, in China tocmai s-au inregistrat noi cazuri. Supranumita moartea neagra, ciuma bubonica a.

CHIAR SI DUPA CONTESTATII: Promovabilitatea la Bac ramane cea mai mica din ultimii 6 ani

Rata de promovare la Bacalaureat 2020, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64. Este o crestere fata de 62,9%, cat era inainte de contestatii, dar ramane cea mai mica din ultimii sase ani, anunta Digi24.

Pandemia de COVID-19. Romania, cea mai abrupta curba a cresterii infectiilor cu noul coronavirus din Europa de Est

Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu noul coronavirus din Europa de Est, cu o crestere accentuata, arata un raport al Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDPC).

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Digi24: Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu coronavirus din Europa de Est

Romania se confrunta cu cea mai abrupta crestere a noilor cazuri de contaminare cu noul coronavirus din Europa de Est. in plus, tara noastra se afla acum pe locul 10 in Uniunea Europeana in ceea ce priveste numarul total de cazuri, conform Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDC).

Cum s-a schimbat viata Elenei Udrea dupa carcera. Gigi Becali: Cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o in viata mea!

Gigi Becali a vorbit despre Elena Udrea. Latifundiarul sustine despre fosta blonda de la Cotroceni ca este cea mai puternica femeie pe care a cunoscut-o vreodata si este uluit de atitudinea pe care a avut-o aceasta in inchisoare.

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )