Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cutremure, inundatii si avalanse: cele mai mari dezastre naturale care au lovit Romania

Adevărul Adevărul,
Cutremure, inundatii si avalanse: cele mai mari dezastre naturale care au lovit Romania

De-a lungul timpului, Romania a fost cutremurata de dezastre naturale de neimaginat, care au curmat viata a mii de oameni si au lasat zeci de mii pe drumuri. in intreaga Europa, doar in ultimii 40 de ani dezastrele naturale au facut 91. 000 de victime si au produs pierderi economice in valoare de 511 miliarde de euro. Iar dintre tarile vechiului continent, noi avem cel mai mare risc de cutremure si de inundatii. continuă pe Adevărul

Preturile petrolului au atins cele mai mari cote de la inceputul lui martie

Preturile petrolului au crescut miercuri la cele mai ridicat niveluri atinse de la inceputul lunii martie, dupa o scadere mare a stocurilor in Statele Unite si deprecierea dolarului, dar investitorii continua sa fie ingrijorati de impactul cresterii cazurilor de infectii cu noul coronavirus asupra perspectivei cererii, transmite Reuters, preluat de News. ro.

Explozia din Beirut a avut 10% din intensitatea celei de la Hiroshima. Una dintre cele mai mari explozii non-nucleare

Expertii de la Universitatea din Sheffield au facut primele calcule. Ei spun ca explozia din Beirut ar fi putut avea aproximativ 10% din puterea unei bombe atomice.

Una dintre cele mai mari banci a facut anuntul. Zeci de mii de romani vizati. Se intampla deja

Banca Romana de Dezvoltare a venit cu un anunt important pentru Romania. in ciuda pierderilor inregistrate, BRD a venit si cu un beneficiu. BRD sustine ca in perioada starii de urgenta,.

Cele mai catastrofale cinci accidente asociate cu explozii ale nitratului de amoniu

Cel putin 100 de morti si mai mult de 4. 000 de raniti au provocat cele doua explozii uriase din portul din Beirut, Liban, unde erau stocate aproximativ 2. 750 de tone de nitrat de amoniu. Unele cele mai mari accidente, implicand nitratul de amoniu, soldate cu un numar mare de morti si raniti, au avut loc in China, Coreea de Nord, SUA, Germania si Anglia.

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

Business report: Ce diferente sunt intre Prima Casa si noul program de garantare a creditelor. Cele trei mari vulnerabilitati ale economiei. Contractul de un miliard de euro

Noua Casa: Ce diferente sunt intre Prima Casa si noul program de garantare a creditelor * Cele trei mari vulnerabilitati ale economiei romanesti in pandemie * Piata ITC din vestul Romaniei este dominata de precautie. CNAIR lanseaza in august licitatia pentru sectiunea din munte, Cornetu Tigveni. Contractul de un miliard de euro * Banii cheltuiti de romani pe vacante in Grecia, Turcia, Maldive sau Dubai iriga Romania rurala * Daca mai traiesc, pensionarilor li se recalculeaza veniturile aferente perioadei comuniste * Cum ar putea Albania sa devina destinatia turistica dezirabila la sfarsitul verii * Politica fiscala va fi decisiva pentru economia Romaniei.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Business report: Confesiunile milionarului Budeanu. BNR nu va cheltui valuta tarii pe interventii imposibile. Magistratii- pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit. De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene

Confesiunile milionarului Budeanu * Firmele de pe litoral cer prelungirea programului pentru terase * Echipe antifragile si cum prosperi in incertitudine * Bancile de retail din Franta au un model invechit * Afacerile primarului Florea * Un locuitor din satul Cartojani, care a fost in carantina, cere daune de patru milioane de euro * Adrian Vasilescu,BNR: BNR nu-si va permite sa cheltuiasca valuta tarii pentru a se hazarda in interventii imposibile * Magistratii au avut, in medie, pensii de peste 14 ori mai mari decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei* Booking. com, lovit puternic de pandemie - taie mii de locuri de munca * De ce doar 34%: Situatia absorbtiei fondurilor europene. DNA: Fost director la Apele Romane, retinut pentru mita de un milion de euro * Costul total al creditului include si costurile de prelungire a contractului, daca conditiile prelungirii au fost prevazute in clauze.

Cele mai populare masti de protectie de la Hollywood

Purtarea mastilor de protectie, in special in spatii publice inchise, este obligatorie, sau cel putin recomandata, mai peste tot in lume. Afla care sunt cele mai populare masti printre vedetele de la Hollywood! .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )