Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Pretul de vanzare pentru o vila din Bucuresti transformata in hotel. Cum arata imobilul cu 20 de camere

Adevărul Adevărul,
FOTO Pretul de vanzare pentru o vila din Bucuresti transformata in hotel. Cum arata imobilul cu 20 de camere

Vila doctorului Ion Moscu, astazi Scala Boutique Hotel, creatie a arhitectului Gh. Simotta, a fost scoasa la vanzare pentru un pret care porneste de la 2,1 milioane de euro. continuă pe Adevărul

PwC pregateste licitatia pentru terenul de 9 hectare din Bucuresti al firmei Bel Rom

PwC Business Recovery Services PwC BRS), divizia de restructurare a PwC Romania, va lansa la inceputul anului 2020 o licitatie publica deschisa, cu strigare, pentru vanzarea terenului din Bucuresti al Bel Rom Noua SRL, firma aflata in faliment.

Mesajul lui Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti Am o misiune precisa: sa transform universitatea intr-o universitate fanion

Marian Preda, proaspat ales rector al Universitatii din Bucuresti, cu 57% din voturile exprimate, a transmis un mesaj de multumire pe pagina personala de Facebook. Profesorul spune ca functia pentru care a fost ales il onoreaza si il obliga. Pentru asta are o misiune precisa, si anume sa transforme Universitatea din Bucuresti intr-o universitate fanion, o universitate pentru viitorul Romaniei.

Ce face Carmen Bruma ca sa nu aiba tenul afectat de poluarea din Bucuresti

Carmen Bruma se poate lauda atat cu o silueta perfecta cat si cu un ten impecabil. Vedeta se pregateste intens pentru sarbatori si, in pauzele dintre proiecte, si-a alocat o ora pentru a urma un tratament facial de ultima generatie la Silhouette in dorinta de a da un restart tenului sau.

Video Alegeri cu emotii pentru un rezultat clar la Universitatea din Bucuresti. Scor strns ntre omul lui Voiculescu si omul lui Basescu pentru functia de rector

Universitatea din Bucuresti isi alege miercuri noul rector, prin organizarea celui de-al doilea tur de scrutin. in urma cu o saptamana, cadidatii care s-au clasat pe primele locuri au fost prof. univ. dr. Laurentiu Vlad, unul dintre actualii prorectori, care a luat 488 de voturi, si prof. univ. dr. Marian Preda, fost presedinte al Senatului, care a obtinut 477 de voturi. Scorul strans dintre Laurentiu Vlad si Marian Preda, precum si faptul ca cel de-al treilea candidat de la primul tur, Florin Achim, nu si-a trimis votantii catre unul dintre primii doi clasati lasa rezultatul incert.

Aerlive.ro, platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti, s-a lansat miercuri

Aerlive. ro, platforma care masoara calitatea aerului din Bucuresti, a fost lansata, in varianta beta, de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si Fundatia ETA2U, alaturi de organizatiile partenere: OPTAR, 2Celsius si Observatorul Roman de Sanatate,.

Marian Preda este noul rector al Universitatii din Bucuresti (surse)

Profesorul Marian Preda este noul rector al Universitatii din Bucuresti. Dupa numararea voturilor in al doilea tur de scrutin, Marian Preda a obtinut 637 din cele 1. 103 de voturi exprimate, ceea ce inseamna 57%, au declarat pentru HotNews. ro surse universitare. Contracandidatul sau, profesorul Laurentiu Vlad a avut 433 de voturi. in acelasi timp, 33 de voturi au fost anulate.

Profesorul Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti

Profesorul Marian Preda ar fifost ales noul rector al Universitatii din Bucuresti. A obtinut 637 de voturi din cele 1. 103 exprimate, mai exact 57%.

Profesorul Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti

Profesorul Marian Preda ar fifost ales noul rector al Universitatii din Bucuresti. A obtinut 637 de voturi din cele 1. 103 exprimate, mai exact 57%.

SURPRIZA TOTALA pentru elevii din Romania: Apare o NOUA MATERIE la scoala! Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Veste surprinzatoare pentru elevii din Romania. MinistrulEducatiei a anunaat ca incepand cu anul scolar 2020 2021, va fi introdusa o noua materie in programa scolara.

Pretul platit pentru mentenanta metroului e de patru ori mai mare fata de pretul real

Pretul anual platit de Metrorex pentru mentenanta trenurilor de metrou, de 42 de milioane de euro, depaseste de patru ori pretul real al acestor servicii, a declarat, presedintele Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM), Ion Radoi, conform Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )