Libnet.ro
UNICEF

12:00

Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Adevărul Adevărul,
Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Festivalul Dilema veche, desfasurat in perioada 21-23 august in Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de catre juriul Europe for Festivals, Festivals for Europe EFFE), for coordonat de Comisia Europeana. in competitie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de tari. continuă pe Adevărul

Cele maibunefilmedesprerazboi din toatetimpurile VIDEO

Cele mai bune filme despre razboi din toate timpurile. Degradarea umana, disperarea care atinge cele mai inalte cote, masurile extreme,dar si devotamentul fata de patrie sunt doar cateva dintre aspectele surprinse in peliculele ce au exploatat cele mai atroce conflicte ale lumii. Adevarul va propune astazi o lista a celor mai bune filme despre razboi din toate timpurile.

Cele mai bune tehnici sexuale care le ajuta pe femei sa ajunga la orgasm

Ziua Internationala a Orgasmului feminin, care se celebreaza la 8 august, a stat la baza realizarii unui sondaj in cadrul caruia femeile au dezvaluit de ce au nevoie pentru a experimenta orgasmul.

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, scrie Agerpres. Halep este devansata cu peste 7. 000 de.

Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Nicole Kidman la 48 de ani

Nicole Kidman este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, ci si un veritabil style icon. Iata cele mai spectaculoase aparitii recente ale frumoasei actrite care este intotdeauna de o eleganta rara! .

Cele mai ciudate operatiuni naziste: incercarea de a-l rapi pe Papa sau propaganda bebelusului perfect arian care era evreu

Partidul nazist a fost unul dintre cele mai crude din lume, cu idei de cele mai multe ori barbare. insa, uneori, minionii lui Adolf Hitler erau de-a dreptul stupizi. De la campanii de propaganda care esuau lamentabil, pana la incercari de asasinare ridicole, nemtii din SS au intrat pe teritoriul bizarului de mult prea multe ori.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 3)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 3.

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 2)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 2.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )