Libnet.ro
UNICEF

14:15

Grigore Gafencu - reflectii din exil pentru o Europa Unita

Adevărul Adevărul,
Grigore Gafencu - reflectii din exil pentru o Europa Unita

Ideea unei Europe Unite a condus la o serie de dezabateri si analize atat din partea unor personalitati politice din Europa Occidentala cat, si din partea unor reprezentanti ai emigratiei central-europene. in exil, Grigore Gafencu a militat pentru federalizarea Europei in vederea asigurarii unei ordini europene si a unui echilibru iar unitatea Europei de Vest constituia o etapa importata in procesul de unificare a intregii Europe. continuă pe Adevărul

Primera Division: Atletico Madrid a iesit din lupta pentru titlu - Barcelona si Real, despartite de un punct cu o etapa inainte de final

Atletico Madrid a iesit din lupta pentru titlul din Primera Division, dupa ce a pierdut surprinzator, scor 2-1, pe terenul celor de la Levante. Cu doar o etapa inainte de finalul stagiunii din La Liga, Barcelona are un avans de un singur punct fata de Real Madrid cele doua mari rivale au castigat partidele disputate duminica).

Numai de bine: Secretele din Maroc pentru o piele perfecta

Femeile din Maroc ascund o frumusete a pielii renumita in toata lumea. Se pare ca secretul sta ascuns in mici sticlute cu uleiuri aromate si magice, folosite inca din cele mai.

Nicusor Dan face publice sumele obtinute din donatii pentru campania electorala

Nicusor Dan a obtinut pana in prezent donatii in valoare de 782. 296 lei aproximativ 174. 000 euro) pentru campania electorala a Uniunii Salvati Bucurestiul USB), realizate prin contract notarial si prin platforma online Salvatorii. ro, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Bauelemente a investit 5 milioane de euro in singura fabrica de prefabricate din beton pentru agricultura

Bauelemente, producator de elemente prefabricate din beton, a finalizat o investitie de 3,5 milioane de euro intr-o fabrica langa Ploiesti, in Aricestii Rahtivani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )