Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Dan Teodorovici, la New York

România Liberă România Liberă,
Lucian Dan Teodorovici, la New York

Scriitorul Lucian Dan Teodorovici va participa pe 5 si 6 decembrie la cea de-a 11-a editie a Festivalului New Literature from Europe NLE) 2014, un prestigios eveniment literar organizat anual de centrele culturale europene de la New York. continuă pe România Liberă

Gradina si atelierul de pictura al Fridei Kahlo, recreate la New York

Gradina si atelierul de pictura al artistei mexicane Frida Kahlo vor fi recreate, in 2015, in Gradina Botanica din New York. Este vorbe despre prima expozitie dedicata exclusiv pictoritei, la New York, in mai bine de 25 de ani, in cadrul unui eveniment intitulat Frida Kahlo: Art, Garden, Life.

The New York Times: Oficiali rusi, suspectati de implicare in protestele din Romania fata de gazele de sist

Oficiali rusi sunt suspectati de implicare in protestele din Romania fata de gazele de sist, scrie The New York Times. Jurnalistii americani citeaza oficiali romani si lituanieni, dar si pe fostul secretar.

New York Times: Rusia, suspectata de implicare in protestele din Romania fata de gazele de sist

Compania rusa Gazprom a contribuit la finantarea actiunilor de protest din Europa, inclusiv din Romania, fata de exploatarea gazelor de sist, scrie cotidianul The New York Times, citand oficiali romani si lituanieni.

New York Times: Rusia ar fi in spatele protestelor de la Pungesti impotriva exploatarii gazelor de sist

Publicatia americana New York Times face o analiza a protestelor de la Pungesti, dar si din alte parti, ca Bulgaria si Lituania, privind exploatarea gazelor de sist. Se pare ca in spatele acestor proteste impotriva fracturarii hidraulice s-ar afla interese rusesti.

New York Times: Bani rusesti, suspectati ca s-ar afla in spatele valului de proteste anti-fracking din Europa de Est, inclusiv de la Pungesti

Mircia Vlasa, primarul micului sat Pungesti din estul Romaniei, a crezut ca a dat de aur atunci cand gigantul american Chevron a venit in zona cu planuri de a o explora in cautarea de gaze de sist. Insa intalnirea dintre marile afaceri si Romania rurala s-a transformat repede intr-un cosmar, iar satul a devenit un magnet petru activistii din intreaga tara care se opun fracturarii hidraulice, procedeu cunoscut si sub numele de fracking, scrie New York Times.

Alerta falsa cu bomba la bordul unui avion care a aterizat la New York

Un avion al companiei American Airlines care venea de la Barcelona a aterizat in siguranta, duminica, pe aeroportul JFK din New York, in urma unei alerte cu bomba, care in final s-a dovedit a fi falsa,.

ALERTA CU BOMBA la bordul unui avion care a aterizat la New York

Un avion al companiei American Airlines care venea de la Barcelona a aterizat in siguranta, duminica, pe aeroportul JFK din New York, in urma unei alerte cu bomba, care in final s-a dovedit a fi falsa,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )