Libnet.ro
UNICEF

20:47

Anca Damian, cel mai bun regizor la Festivalul International de Film de la Varsovia

Adevărul Adevărul,
Anca Damian, cel mai bun regizor la Festivalul International de Film de la Varsovia

Anca Damian a fost premiata pentru regia filmului Moon Hotel Kabul, la Festivalul International de Film de la Varsovia, unde marele trofeu a revenit productiei albaneze The Delegation, de Bujar Alimani. continuă pe Adevărul

Anca Damian, cel mai bun regizor la Festivalul International de Film de la Varsovia VIDEO

Anca Damian a fost premiata pentru regia filmului Moon Hotel Kabul, la Festivalul International de Film de la Varsovia, unde marele trofeu a revenit productiei albaneze The Delegation, de Bujar Alimani.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Cel mai bun an pentru turism. Care au fost cele mai atractive destinatii si cati turisti au stat cel putin o noapte in judet

Numarul turistilor care au ales sa ramana in judetul Hunedoara a crescut in 2018, iar Castelul Corvinilor si Cetatea Devei s-au numarat printre cele mai vizitate locuri.

Cel mai bun inotator in ape reci din Cape Town a MURIT! Barbatul detinea un RECORD IMPRESIONANT. Este complet neasteptat (VIDEO)

Omul de afaceri, Theodore Yach, din Cape Town a murit la varsta de 60 de ani in timp ce era internat intr-un spital. Barbatul detinea un record pentru cele mai multe ture de inot facute intre continent si.

Vidar the vampire a cstigat Dracula Trophy, premiul pentru cel mai bun film de lungmetraj, n cadrul festivalului international de film fantastic, Dracula Film Festival, editia 2018.

Castigatorii premiilor oferite in cele patru sectiuni competitionale au fost anuntati in cadrul Galei de Decernare a Premiilor Dracula Film Festival, editia a VI-a, 2018. Gala a avut loc duminica, 21 octombrie, de la ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Simona Halep, dupace a fost desemnatamai buna jucatoare a anului 2018: Cel mai bun an - FOTO

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnata de catre WTA cea mai buna jucatoare a anului 2018, intr-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima data cand jucatoarea de tenis din Romania castiga.

Cele 10 porunci pentru succesul in bucatarie scrise de un calugar din Athos. E considerat cel mai bun bucatar de la Muntele Sfant

Calugarul a scris o carte despre arta culinara din Sfantul Munte in care sunt descrise ingredientele, retetele si secretele pe care bucatarii manastirilor le stapanesc. Printre altele, parintele a redactat si un decalog pentru succesul in bucatarie.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )