Libnet.ro
UNICEF

12:46

Care sunt noutatile editiei din acest an a Campulung Film Fest

Adevărul Adevărul,
Care sunt noutatile editiei din acest an a Campulung Film Fest

Editia a patra a Campulung Film Fest, festivalul comparativ de film de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, va avea loc anul acesta in perioada 21-25 august. continuă pe Adevărul

ANM a emis cod portocaliu de vreme rea: care sunt zonele vizate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest weekend. Au emis noi avertizari cod galben si cod portocaliu de vreme rea. Vor fi ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pe tot parcursul zilei de sambata. ANMA a emis, sambata, mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ploi torentiale si vijelii in [] .

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Care sunt numerele castigatoare, LIVE

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Alaturi de Loto 6 din 49, vei afla si extragerile pentru Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc. Afla acum daca te afli printre fericitii castigatori ai premiilor puse in joc de Loteria Romana. Duminica, 9 iunie, au loc noi extrageri organizate de [] .

Rezultate Loto 6/49, extragerea de duminica. Care sunt numerele castigatoare, LIVE

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Alaturi de Loto 6 din 49, vei afla si extragerile pentru Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc. Afla acum daca te afli printre fericitii castigatori ai premiilor puse in joc de Loteria Romana. Duminica, 9 iunie, au loc noi extrageri organizate de [] .

Dancila isi demite consilierul onorific la nici o saptamana de la numire: cine e omul dat afara si care sunt motivele demiterii

Premierul Viorica Dancila a decis sa-l demita pe consilierul sau onorific, pe care-l numise in aceasta functie in urma cu o saptamana. Premierul Viorica Dancila va renunta la serviciile lui Remus Borza, consilier onorific pe probleme economice, sustin surse guvernamentale citate de Mediafax. Sefa Guvernului s-ar fi declarat derajata de unele opinii pe care Remus [] .

invatamantul romanesc de stat este gratuit doar in teorie. Care sunt costurile ascunse ale educatiei gratuite

Invatamantul romanesc de stat este gratuit doar in teorie. Cu toate ca invatamantul preuniversitar este gratuit, in realitate parintii scot din buzunare sume consistente in cei 13 ani de.

Un tren in care se aflau 60 de persoane a deraiat in Bacau: care sunt cauzele accidentului FOTO

Accident feroviar, sambata dimineata, in judetul Bacau. Un tren de pasageri a deraiat intr-o comuna din judet. Garnitura transporta cateva zeci de persoane. Accidentul s-a produs in jurul orei 8,00, in comuna Caiuti, sat Caiuti. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, e vorba de trenul personal 5202 Ciceu Focsani. Garnitura a lovit bena [] .

Alegeri in Consiliul de Securitate al ONU: Se decid cinci noi membri nepermanenti, Romania, intre candidati / Care sunt mizele

Adunarea Generala a ONU stabileste vineri, prin vot secret, cinci noi membri ai Consiliului de Securitate, in cadrul unor alegeri ale caror rezultate sunt partial predeterminate, iar noua componenta a Consiliului va avea un impact major asupra modului de actiune al intregii organizatii, scrie Agerpres, citand portalul de stiri despre ONU UNDispatch. in urma acestor alegeri, Romania poate deveni unul din membrii nepermanenti ai Consiliului de Securitate, pentru un mandat de doi ani.

Milionarul Nicorescu, scandal monstru in trafic. Lovitura care l-a scos din minti

Scandal monstru pe o strada din Capitala. Milionarul Dan Nicorescu a turbat atunci cand si-a vazut masina de 400. 000 de euro sifonata, din cauza unei soferite neatente de la o banala.

ştiri din Cultura

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )