Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evenimentele culturale ale anului 2019: Expozitia Brancusi de la Bozar si Festivalul Enescu

Adevărul Adevărul,
Evenimentele culturale ale anului 2019: Expozitia Brancusi de la Bozar si Festivalul Enescu

Alaturi de Festivalul George Enescu, al carui partener media principal a fost Adevarul pentru a treia oara, in 2019, Europalia Romania a adus pentru prima data in Belgia opera lui Constantin Brancusi. De atunci, peste 50. 000 de oameni au vazut lucrarile lui Brancusi la Bruxelles. Expozitia, curatoriata de Doina Lemny, ramane deschisa la Bozar pana pe 2 februarie 2020. continuă pe Adevărul

Cum va fi vremea in ultimele zile ale anului 2019. Ce spun meteorologii despre ninsori

Sfarsitul anului 2019 se apropie cu pasi repezi. Cum va fi vremea in ultimele zile? Romanii asteapta ninsori, dar ce spun meteorologii despre asta? Cum va fi vremea in ultimele zile ale anului 2019? Specialistii meteo anunta ca vremea se raceste in ultimele zile ale anului 2019 in toata tara. Temperaturile se vor apropia, treptat, .

Cele mai bune filme ale anului 2019, conform revistei Sight and Sound

Celebra revista britanica Sight and Sound a publicat topul celor mai bune 50 de filme ale anului 2019. Va prezentam primele zece pelicule din clasament.

Simona Halep, desemnata sportiva anului 2019. Toni Iuruc a urcat pe scena alaturi de ea. Foto

Simona Halep are o cariera de succes in tenis care ii aduce castiguri uriase. inaintea finalului de sezon in tenis, WTA a actualizat clasamentul castigurilor din turnee, iar in fruntea clasamentului se afla australianca Ashleigh Barty locul 1 WTA), cu venituri de 11. 587 dolari. Publicatia Gazeta Sporturilor a decernat trofeele pentru cei mai valorosi sportivi .

A fost desemnat sportivul european al anului 2019. Un singur fotbalist a prins topul zece

Ancheta agentiilor de presa de pe Batranul Continent a stabilit cel mai bun sportiv european al anului 2019.

VIDEO Florinel Coman si George Puscas, in finala pentru golul anului 2019 reusit de reprezentativele Romaniei

Florinel Coman si George Puscas au ajuns in finala pentru stabilirea celui mai frumos gol reusit de nationalele Romaniei in 2019. Ancheta realizata de FRF a avut la start 16 participanti.

FRT: Simona Halep, desemnata jucatoarea anului 2019 - Lista completa a castigatorilor

Simona Halep 4 WTA) a primit, vineri seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2019.

BBC: Topul celor mai bune melodii ale anului 2019

BBC a intocmit topul celor mai bune melodii din 2019, prima pozitie fiind ocupata de noua senzatie a industriei muzicale Billie Eilish, pustoaica bizara in varsta de 17 ani.

Marii disparuti ai anului 2019. Tamara Buciuceanu Botez, Leo Iorga, Mihai Constantinescu printre numele care ne-au parasit

Cateva nume uriase ale muzicii, teatrului si sportului romanesc ne-au parasit in acest an.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )