LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Festivalul International de film KINOdiseea, editia XI aduce la Bucuresti cele mai premiate filme ale anului, pentru publicul tanar si o retrospectiva Marvel
 • Cea de-a XI-a editie a Festivalului international de film pentru publicul tanar va avea loc la Bucuresti, intre 8 si 13 noiembrie, la Cinema Gloria, Cinema Eforie, Teatrul Apollo 111, Happy Cinema si Muzeul Antipa Sala Multimedia. Timp de zece ani, KINOdiseea a adus in atentia publicului bucurestean filme in premiera in Europa de (...)
  Ceasca de Cultura.ro - 30 Oct 2019, 07:07

  Citeste articolul complet:
  Festivalul International de film KINOdiseea, editia XI aduce la Bucuresti cele mai premiate filme ale anului, pentru publicul tanar si o retrospectiva Marvel


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.565 sec.