Libnet.ro
UNICEF

13:00

Maia Morgenstern, o actrita cu stea, a fost indelung aplaudata pe Aleea Celebritatilor din Sibiu

Adevărul Adevărul,
Maia Morgenstern, o actrita cu stea, a fost indelung aplaudata pe Aleea Celebritatilor din Sibiu

Festivalul International de Teatru de la Sibiu FITS) a onorat, sambata seara, mai multe personalitati din lumea artelor spectacolului in cadrul ceremoniei de pe Aleea Celebritatilor. Actrita Maia Morgenstern, cu flori in par si cu rucsac in spate, a fost indelung aplaudata, pentru naturaletea si talentul ei, de spectactorii prezenti sub zidurile Cetatii din Sibiu. continuă pe Adevărul

Maia Morgenstern a primit FIRMANUL de la iNALTA POARTA: Municipalitatea solicita oficial taierea cu 500.000 de lei a bugetului Teatrului Evreiesc, in contextul falimentului nedeclarat al Primariei Capitalei

Falimentul nedeclarat al Primariei Capitalei incepe sa faca victime, iar printre acestea se numara, mai nou, institutiile culturale din Bucuresti. Marea actrita Maia Morgenstern, director al Teatrului.

Maia Morgenstern si alti actori din Fructul oprit se alatura distributiei noului serial de la Antena 1, Sacrificiul

Nume mari ale teatrului romanesc, actori care au jucat in serialul Fructul oprit, in frunte cu Maia Morgenstern 57 de ani), Adriana Trandafir 63 de ani), Marian Ralea 61 de ani), se alatura noii productii de la Antena 1, Sacrificiul.

Maia Morgenstern si Pippo Delbono, distinsi cu stele pe Aleea Celebritatilor din Sibiu

Aleea si Gala Celebritatilor din cadrul Festivalului International de Teatru FITS, 14 -23 iunie 2019) onoreaza, la Sibiu, in fiecare an, unele dintre cele mai expresive personalitati din lumea artelor spectacolului. Editia Galei din acest an, care va avea loc sambata, de la ora 19:00, la Filarmonica de Stat din Sibiu, ii sarbatoreste pe cei sase artisti care primesc stele pe Aleea Celebritatilor.

ştiri din Cultura

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )